Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.520
- 40.213
- 3.413
Allah allah. Yemin et levoLevent Tüzemen: "Galatasaray'ın transfer gündeminde orta saha, kanat ve santrafor var."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah. Yemin et levoLevent Tüzemen: "Galatasaray'ın transfer gündeminde orta saha, kanat ve santrafor var."
ben biraz izlemek isterim ofansif anlamda neler yapacağını merak ediyorum.Bence ofansif oynasa daha fazla yetersiz kalır. Ne Kılıncın ne de Feg'in yaptığı işi yapamaz.
Defansif yönünü geliştirmeye çalışarak 6 numara oynaması onun için de daha iyi olur.
ben biraz izlemek isterim ofansif anlamda neler yapacağını merak ediyorum.
bunun dışında bizde tutunacağı tek bölge 6 numara. ona da yokluktan oynuyor knk. bize sert bir 6 numara lzm.
Para yok işte o yüzden mecbur pres odaklı adamlara yöneldik.ben biraz izlemek isterim ofansif anlamda neler yapacağını merak ediyorum.
bunun dışında bizde tutunacağı tek bölge 6 numara gibi. orada da yokluktan oynuyor knk. bize sert bir 6 numara lzm.
Dos için imkan olsa 'şu isim nokta transfer olur' dediğin biri var mı, genç.Para yok işte o yüzden mecbur pres odaklı adamlara yöneldik.
Top kapan ve iyi top kullanan orta sahaya para yetmez gibi.
Midtjland mı nedirDos için imkan olsa 'şu isim nokta transfer olur' dediğin biri var mı, genç.
Hocam insallah yönetim seni maniple etmiyordur..Fatih Terim: "Ocak'ta santrfor da alabiliriz. İlgilendiğimiz oyuncu da var. Gidenler ve gelenlerle ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor. Bunu iyi kullanmayı düşünüyoruz. Oyunun başka yönünü, başka şekilde oynayabilecek futbolcular olacaktır."
Fatih Terim: "Ocak'ta santrfor da alabiliriz. İlgilendiğimiz oyuncu da var. Gidenler ve gelenlerle ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor. Bunu iyi kullanmayı düşünüyoruz. Oyunun başka yönünü, başka şekilde oynayabilecek futbolcular olacaktır."
Kontrati bitince %1000000Tansel Taşanlar: Falcao devre arası %70, sezon sonu %100 ayrılıyor
Rengim bu kitabi okumam lakin filmini çekerlerse izlerim.Kalede sıkıntı gözükmüyor. Fernando Muslera'nın dönüşü ile birlikte Okan ve Fatih ile birlikte şampiyonluk için yeterli.
Sol bekte Saracchi'nin sakatlık problemi sıkıntı. Oynadığında ise çok verimli. Allah'tan yedeği Emre Taşdemir de kendisi kadar yetenekli olmasa da dinamizmi ile iyi bir yerli sol bek yedeği bence.
Sağ bekte Omar ve Linnes aksamıyor. Şener devre arasında postalanırsa hoş olur.
Stoper bölgesinde Marcao, Luyindama, Donk ve Emin Bayram dörtlüsüne sahibiz. Marcao'nun gidebileceği konuşuluyor. Bu durumda Marcao'nun satışından gelebilecek paranın bir kısmı mutlaka kendisinin gidişiyle oluşacak sol stoper ihtiyacını gidermek için kullanılmalı. Yine Marcao ve Luyindama'da olduğu gibi az maaşlı, görece yüksek bonservisli biri alınmalı sol stopere. Buradaki kıstas gelecek adamın yine Marcao ve Luyindama gibi genç ve parlatılabilir olması. He ucuza veya bedelsiz biri gelir tabii hayır demeyiz hiçbirimiz. Benim dediğim maksimumu. Daha ideal şartlar kovalanır elbet. Bunların haricinde Ozornwafor Türkiye'de bir takıma kiralanmalı. Yurt dışında oynayamıyor belli ama belki bizde tarz olarak değil fakat seviye olarak Dany seviyesini falan yakalarsa sol stoper yedeği olarak önümüzdeki sezon listeye alınabilir belki. Temelli de elden çıkarılabilir tabii. Ama kiralanıp yarım sezon gelişimini görmek bir şey kaybettirmez. Fiziği "Ligin azman hücumcuları ile baş edebilirim" diye 100 kilometre öteden bağırıyor çünkü.
Mutlaka Taylan ile rekabete girebilecek bir 6-8 numara alınıp Taylan rahatlatılmalı. Ama kim gelirse gelsin ilk 11'de Taylan oynamaya devam etmeli. Gelecek olan orta saha Taylan'dan daha iyi olmak için çabalamalı. Yeni geldi diye Taylan kızağa çekilmemeli ki zaten Fatih Terim'in bu haldeki Taylan'dan kolay kolay vazgeçeceğini de sanmıyorum.
4-3-3'ün sol iç ve sağ iç pozisyonları çok garip bir şekilde sezon öncesi çoğu insanın sol ve sağ açık olarak düşündüğü Emre Kılınç ve Sofiane Feghouli tarafından zaptedilmiş durumda. Emre Kılınç'ın içinden zaten bu sene tempolu bir sol iç çıktı. Ona diyecek bir laf yok. Fakat son haftalarda Feghouli'nin içinden sağ iç çıktı. Sağ kanatta rahat hissetmeyerek sürekli içe katediyordu. Forvet arkasında da rahat hissetmiyordu. Ama kalitesi de yadsınamaz. Bugün birkaç pozisyonda sezonun ilk başında önündeki bazı toplara bile hareketlenmeyen Feghouli aklıma geldi ve karakter olarak gelişimini takdir ettim çünkü bahsettiği bu akşamki pozisyonlarda canını dişine kattı. İnanılmaz cidden. Belhanda gitsin artık. Onsuz olmuyor diyenler bu takıma bakıp utanabilir. Bu maliyetiyle safi zarar. Ne veriyorlarsa satılıp Emre Kılınç ve Feghouli ile rekabete girecek bir orta saha alınmalı. Feghouli'nin ciddi ciddi 8 numaraya evrilmesi aslında Belhanda'nın varlığını sorgulatmaya başladı ben Belhanda'dan nefret edenlerin dışında bile. He Belhanda gidip yerine birilerini alamayacaklarsa sezon sonu beklensin. Ama Belhanda'nın yerine bir sol iç alınacaksa hemen dehlensin Faslı kekomuz. Ömer Bayram bugünkü gibi sonradan oyuna girip yararlı olacaktır. Asla 11'e düşünülmemeli ama şimdilik yedekte fena bir alternatif değil. Ama oynadığı zamanda da sol kanatta oynamamalı. Emre Kılınç yerine sol iç oynamalı. Etebo'ya ise şimdilik bir şey diyemiyorum. Alternatif olarak sezon sonuna kadar kalır gibi ama. Dehlenmez bence Ocak'ta. Yetersiz ama iyi niyetli çünkü.
İleri hatta birçok çürümüş silahımız yeniden kendini buldu. Babel virüs öncesinde futbola dönmüştü. Şimdi yine o haliyle dönmesi Galatasaray'a yine seviye arttıracaktır. Ayrıca maaşı çok yüksek. O maaşı anca son dönemdeki gibi oynamaya devam ederse söz konusu olmaz. Emre Akbaba belli ki ileri üçlünün sol forveti gibi düşünülüyor. Şimdilik etkili. Sürekli pozisyona giriyor. O pozisyonları değerlendirmeye de başlarsa tamamdır. Arda ve Kerem de var daha sırada. Bol alternatifli bir sol tarafımız var. Sağ kanadımız ise belli ki Feghouli artık sağ iç oynayacağı için Oğulcan'a emanet. Onun haricinde Sekidika da süre buluyor artık. Feghouli sağ kanatta kalsaydı diğer herkes çürüyecekti kulübede. Hem de Feghouli'den adam akıllı faydalanamayacaktın. Şimdi hem Feghouli'yi efektif kullanabiliyoruz hem de sağ kanattaki futbolcularımızı parlatmaya başladık. Kimsenin umudu olmayan adamlar parlamaya başladı. Sezon sonunda transfer piyasasında elimiz çok güçlenecek. Daha Euro 2021 var. Orada da bir şeyler olacaktır illa. Bakalım.
Santrafor bölgesinde ise Falcao'dan net olarak kurtulmalıyız. Diagne de yavaş yavaş piyasa yapmaya başladı yine. Böyle devam ederse devre arasında bile satılabilir. Ali Yavuz Kol da dakika bulacaktır. Sıkıntı yok. Burada asıl yapılması gereken eğer olursa hem Falcao hem Diagne elden çıkarılıp devre arasında Marcao ve Luyindama'yı aldığımız devre arası operasyonunun santrafor versiyonunu gerçekleştirip yeni iki santrafor almalıyız.
3.18 e bi bakın ben böyle bek istiyorum.
forvet eliyle yer gösteriyor, bek utanmasa eliyle atacak.