Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ofansif oynasa daha fazla yetersiz kalır. Ne Kılıncın ne de Feg'in yaptığı işi yapamaz.

Defansif yönünü geliştirmeye çalışarak 6 numara oynaması onun için de daha iyi olur.

O mevkiye yerleştirilmeden evvel Fifa'da kendini 6 numara oynatıp denemeler yapıyormuş. /Kaynak A.Ece.

O mevkiye yerleştirilmeden evvel Fifa'da kendini 6 numara oynatıp denemeler yapıyormuş. /Kaynak A.Ece.
Ya bi uzasın ali ece

medyanın leşliği ve bandanasının ekmeğini yedi senelerdir bide böyle sallamasının

Herşeyi güzeller nostaljik argümanlar katar millette bunu yer

Prandellide buna göre galibiyetleri gökyüzüne yolluyodu

Millet çözdü eski primi vermiyo artık buna

Ya bi uzasın ali ece

medyanın leşliği ve bandanasının ekmeğini yedi senelerdir bide böyle sallamasının

Adam neyin primini kasacak burdan boş yapma ya bi anısını paylaşıyor

Serdar ali
Ali ece

Adamdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bi uzasın ali ece

ecenin bandanası beni ilgilendirmez Samed. İnfo ilginç idi.

Diğer yerlerde bi şekil idare edebiliriz ama bize net bi forvet lazım sörloth-muric-zapata hatta alanyalı babacar tarzında çevikte olmalı koller gibi değil

Bide alabilirsek bruma,onyekuru gibi değilde takım oyuncusu olan,pas yapabilen,skor yapabilen biri lazım sol tarafa

Falcao kesin gitmeli etebodanda çıkabilirsek taylanın bölgeye as olmasada potansiyelli onu yedekleyebilecek bi scout transferi olabilir

Ali akman,salih,kenan bu tarz oyuncuların sene sonu sözleşmesi bitiyo eğer alınacksa sene sonu alınmalı devre arası bonservis vermemek lazım

Adam neyin primini kasacak burdan boş yapma ya bi anısını paylaşıyor

Serdar ali
Ali ece

Adamdır

sürekli nostalji kasmasından sıkıldım adamın

Mesela voledeki programlarında denk geldim diğeri aliye evet ali sen bu konuda ne söyliyiceksin diye sorduğunda ali de alakasız liverpoolun 1927deki kupa galiplerinde attığı 190.golde(diye zırvalamaya başlayınca.....) diğerleri aha başladı yine diye bi ifadeye bürünüp götüyle gülüyolar buna

Anlattığı anısıymış diyo bide,adamın milyon tane sallaması var bu tarz mesela dorukhan bjkye transfer oldu iyi oynadı hop dorukhan eskiden mahallede gol atınca gol sevinci olarak beşiktaşlı duruşu yapıyomuş ve odasının duvarları siyah renkmiş gece lambasına beyaz lamba takıp yakarmış

Evranın 27.kardeşi bigün eve gelmiş demiş selamınaleyküm as filan baba evra abim futbolcu olucak babasıda çağırmış kulübe yazdırmış gözyaşları eşliğinde

Bu hikayelerin yazılı versiyonlarıda okuduğun gazetedeki sallama olan kaydedildi,öğrenildi trzında haberler

Her anlatılana inanma serhan sana öyle bi boş yaparımki necmi koyuncu diye sayıklarsın

Bu cocuk alinmali, fatih hocayla acayip seviye atlar

sürekli nostalji kasmasından sıkıldım adamın

Mesela voledeki programlarında denk geldim diğeri aliye evet ali sen bu konuda ne söyliyiceksin diye sorduğunda ali de alakasız liverpoolun 1927deki kupa galiplerinde attığı 190.golde(diye zırvalamaya başlayınca.....) diğerleri aha başladı yine diye bi ifadeye bürünüp götüyle gülüyolar buna

Anlattığı anısıymış diyo bide,adamın milyon tane sallaması var bu tarz mesela dorukhan bjkye transfer oldu iyi oynadı hop dorukhan eskiden mahallede gol atınca gol sevinci olarak beşiktaşlı duruşu yapıyomuş ve odasının duvarları siyah renkmiş gece lambasına beyaz lamba takıp yakarmış

Evranın 27.kardeşi bigün eve gelmiş demiş selamınaleyküm as filan baba evra abim futbolcu olucak babasıda çağırmış kulübe yazdırmış gözyaşları eşliğinde

Bu hikayelerin yazılı versiyonlarıda okuduğun gazetedeki sallama olan kaydedildi,öğrenildi trzında haberler

Her anlatılana inanma serhan sana öyle bi boş yaparımki necmi koyuncu diye sayıklarsın

Haklısın boş yapma saygısızlık olmuş özür dilerim onun için.
Necmi koyuncu muhabbeti nedir onu bilmiyorum

Attila Arpad Szalai'nin transferi için Apollon Limasol takımı ile görüşmeye başlanmıştır ibaresini resmi sitede görmek istediğim bir kış transfer dönemi olacak.

Nando dönüyor (kontrat uzat)
Linnes (500k max kontrat uzat)
Salih
Bi OS daha
Kanat
Forvet
Fazlasi gerekmiyor

30 yaş transferinde kıstas kendini kanıtlamış ve bu sezon futbol oynayan biri olmalı. Tamamen. Genç oyunculari tercih ederler umarım. Kötüde olsalar bir şekilde elden çıkarıyoruz. Tabi bu yabancı oyuncular için geçerli. Benim. Olmazsa olmazim ceza sahası dışından affetmeyecek şutör bir ortasaha

Fatih Terim: Eğer kiralık olursa 1,5 sene cüzi miktar kiralık transfere sıcak bakıyorum onun dışında kiralık oyuncuya sıcak bakmıyorum

Çok hatalı bir tutum.Para yok, sattığın kadar al var nasıl olacak hocam..

Anlamsız bir inat var hocada. Bu sezon şampiyonluk çok önemli.Kiralık için en uygun zamanda böyle düşünmesi çok büyük bir hata..

Çok hatalı bir tutum.Para yok, sattığın kadar al var nasıl olacak hocam..

Anlamsız bir inat var hocada. Bu sezon şampiyonluk çok önemli.Kiralık için en uygun zamanda böyle düşünmesi çok büyük bir hata..

Sattığın kadar al yazın bitiyor, zorunlu satın alma ile anlaşma yapılabilir ama devre arası transfer genelde pahalı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt