Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske bu hafta mac yapsaydik,liderlik ve arayi acma arzusu yerlesti iyice

Heyecan yaptım ya.

Müstakbel kaynanam ile kayınpederim beni tanışmak için yemeğe davet etti.

Ne giysek? Abartılı giyinmesek daha iyi olur sanki pezevenk gibi beyaz gömlek giymeyeyim diye düşündüm.

Üstad ağır görünmek istiyorsan siyah kumaş pantolon üstüne beyaz gömlek bir de altın kolye koluna da şu tesbihlerden tak

Hakemleri yenmek icin saha icinde ve disinda konsantre olmak kadar,son vuruslara care bulmak lazim. Hakem mac icinde sictiginda cikip uzaktan cakacak tek topcu yok ,ote yandan basit pozisyonları kolayca harcayan futbolcular grubu var

Ciddi anlamda golcu sıkıntısı,hizli ve calim atan futbolcu eksikligi,orta yapmayi ve sut cekmeyi bilen futbolcu eksikligi var takimda

Oynamadığı son 3 maçta 1 gol yemişiz renktaş. Sanırım yediğimiz gol, verdiğimiz tek gol pozisyonuydu.

Defansı takım halinde yapılır, ki eminim sende biliyorsundur. Gayet gidebilir Luyindama doğru paraya.

Yerine genç, yerli bir stoper alınabilir.
Aynen Hatay'Rize ve Kayseri 'ye karşı. önümüzdeki Karagümrük/Trabzon gibi maçlara Donk/Linnes/Taşdemir ve Fatih başlasın bir daha oturup konuşalım budurumu reis

Takım halinde yapılır defans kesinlikle katılıyorum ama ligin en iyi stoperinden vazgeçmek saçmalıktır her ne olursa olsun gelecek para ile her kim transfer edilecek olursa olsun bir yeri bozup başka bir mevkiye transfer yapınca eksiğini kapatmış olmuyorsun son yılların en iyi stoper ikilisini bozmuş oluyorsun

Doğru düzgün yararlanamadığın sürekli sakatlanan stoper evet, adamın adı çıkmadan kakalamak lazım yoksa elimizde patlayacak, para eden kim varsa bu takımda satılabilir, satmayınca acısı sonradan çıkıyor.
Aynen Luyindama sürekli sakatlanıyor zaten çelimsiz de bir şey değil mi tipine bakınca sakatlığa yakın olduğu belli oluyor zaten :ROFLMAO:

Heyecan yaptım ya.

Müstakbel kaynanam ile kayınpederim beni tanışmak için yemeğe davet etti.

Ne giysek? Abartılı giyinmesek daha iyi olur sanki pezevenk gibi beyaz gömlek giymeyeyim diye düşündüm.

Babet coraptan uzak dur rengo. Kayinpeder ile birlikte yenge de cayabilir

Aynen Luyindama sürekli sakatlanıyor zaten çelimsiz de bir şey değil mi tipine bakınca sakatlığa yakın olduğu belli oluyor zaten :ROFLMAO:
Fiziğinle ne alakası var dediğinin ? Adam geldiğinden beri beklentileri karşılamadı, takıma tam anlamıyla oturmadı, sakatlıklar geçirdi, oynadığında da fark yaratamadı, bireysel hata yapan en çok oyuncularımızdan biri EPL için furbolu fiziği daha uygun bizde tutmadı tutmuyor, Donk onun yokluğunda takıma katkısı bizim oyun tarzımız gereği 2 katı daha fazla bu takımdan mecbur birilerini satacaksın bu listenin başına net Luyindama yazarım, yatırım yaptık tutmadı kar edersek nede güzel olur.

@elmonumental83: Tomori ve Rudiger ile Ocak’ta yollarını ayırmaya hazırlanan Chelsea, Luyindama ile ilgileniyor

Daha önce Courtouis transferinde oyuncusunun sergilediği tavırlar sebebiyle Chelsea’den özür dileyen Henrotay, Big Boss’u Londra kulübüne götürerek aradaki buzları eritmeyi planlıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt