Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten bireysel performansı ile inanılmaz bir durumdayı Çin'e gittiği dönemde bile topclass bir oyuncuydu

Bir de ne kadar maaş alıyor acaba adam Çin'de ? mesela Falcao parasına oynamayı kabul eder mi Galatasaray'da
12 mio aliyormus. Birsey ifade etmiyor ama. Modeste da 11.4 net +5 mio bonus aliyormus. Ve modeste neredeyse bizdeydi, Kölne 2-3 e gitti

Nereye giderse gitsin yıllık 4m netten fazla teklif eden çıkmaz. Onu da gözü çok karartan bir takım verir. Avrupa liglerinde vergi oranları da yüksek olduğundan oyuncuya gidecek 4m net ücret için kulüp kasasından 8-10m euro çıkıyor brüt olarak. Feghouli'nin maaşı 3.85m euroyu teklif etsek koşarak gelir ama bence düzgün pazarlık edilirse 3.2 milyon euroyu da reddedeceğini sanmam. Bu parayı bizden başka ancak EPL ekipleri veya PSG önerebilir. Ocak'ta Falcao'yu da gönderirsek imkansız bir transfer değil. Acilen sosyal medyadan kamuoyu oluşturulmalı. Ben bilmiyordum bu adamın serbest kalacağını. Tarihi fırsat resmen.

Edit: Ayrıca müzmin sakat da değil çatır çatır oynuyor adam.

Orası öyle de bence bizim maaşlarda uçup kaçma devrimiz geçmeli artık. Feghouli zaten haddinden fazla alıyor, Muslera da bile indirime gidilmeli ki adam her türlü takımın en çok kazananı olmayı hak ediyor. Muslera'yı yeni kontrattan 2.5'a ikna ettiğini farz et yeni gelen Teixeira tipi adama 3.2 vermek hem gereksiz abartmadır, hem de takım içinde ister istemez kaos yaratır. Talisca gibi adam 25 yaşında olsa amenna derim de Teixeira kariyer seçimiyle hem profil olarak şaibeli, hem de 30 yaşında bir adam olarak geri dönüşümü sıkıntılı. Bonservissiz olması avantajdır tabii ki de yine de Brezilyalı adamın yatıp yatmayacağının garantisi yok. Bizim Falcao'dan sonra bir adama daha uzun kontrat verip performans versin diye el açacak lüksümüz kalmadı artık. Hoş bu kadar yetenekli adama 3 milyon net maaşı veren takım Avrupa'dan çıkmıyorsa ciddi bir sıkıntısı da var demektir.

Tamam Modeste kadar aliyor iste. Modeste simdi 2.5 felan aliyor Kölnde. Demek istedigim bu. Öyle 4+ daha da bir yerden alamaz. Anca cin veya katara giderse
Teixeira için Al Hilal istiyormuş diye okumuştum. Onlar 6 m falan teklif ederler büyük ihtimalle. Arabistan'a şimdi gitmeyi tercih etmezse 2-3 sene Avrupa'da oynayıp sonra gitse de aynı parayı alır muhtemelen. O yüzden Teixeira için Arabistan ya da Avrupa seçeneği var gibi

Net oglu net yanlistir bu. Buragin bile 6-7 yedi Cinde Modeste sadece o kadar alacak öyle mi?

Menajeri bile 6 mio almis

Bu İrfancan'ın Sosyal Medya hesaplarını inceledim, adamın 2 tane Kankası var Ailecek görüşüp Tatile bile beraber gittiği, birtanesi Oğulcan diğeride Yasin isminde GALATASARAY kongre üyesi bir Kodoman acaba🤔🤔🤔

Kullandığın kelimelere dikkat et klavye delikanlısı boş yapmayı kes insanların suratına söyleyemeceğin kelimeleri yazmak ne kolay, ne güzel memleket be senin gibi sosyal medya trolleriyle uğraşmak !

Luyindama'yı Cannavaro gibi görüyorsan o senin bakış açın, geldiğinden beri 31 maç sakatlıktan kaçırmış bir adam, üstelik ayağı da iyi değil, bireysel hataları geldiğinden beri ortada, çift haneli bonservislere bu piyasada satılabilecek adam, şuana kadar takımın çehresini değiştirecek ne yaptı ? Marcao 2 maç oynamasın takımın tüm dengesi bozuluyor, Luyindama o etkide bir oyuncu asla olmadı olamazda, satılacak para yapacak adamlar içinde gitmesi bizi en az etkileyecek isim.
Kullandığım kelimelere dikkat edip etmeyeceğimi senin gibi zihni fikrinden belli bir vasattan öğrenmeyeceğim. Zira kullanacağım kelimeler cevap vereceğim mesajın niteliğine göre değişiyor. Boş yapanın kim olduğu aldığın tepkilerden ortada. Bu söylediklerimi yüzüne söyleyemeyeceğimi nereden çıkardın bilmiyorum , gelgelelim böyle temelsiz fikirler oluşturabilen bir beyinle değil yüz yüze forumda dahi tartışabilmek abesle iştigaldir. Ben de mesajına hakkı olan cevabı verdim. Luyindama ile ilgili etkili bir oyuncu değil diyen süzme gerizekalıdır , bu söylediğim de hakaret değil durum tespitidir , mesajı şikayet etmekte özgürsün. Luyindama çok iyi stoper demek Luyindama Cannavaro kalitesindedir demek değil ama senin bunu böyle algılaman normal. Marjinal görüneceğim diye salak ve temelsiz fikirleri foruma sıçmaktan vazgeçin.

Gene uçuk kaçik hülyalara dalanlari göruyorum. Yapmayin üzülürsünüz

Bizim Takımın Teknik Kapasite ve Kalite sorunu olmadığını düşünüyorum, Takımın Fiziksel ve Mental sorunu var buna birde Hocamızın Liğin başında ne oynayacağına karar verememesiydi..

BA622DB0-1D92-43AA-A864-48ABD721AD02.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt