Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marega yüksek kontrat peşinde koşar gibi. Ne durumda bilmiyorum da.Tabii ki de ikisi bir değil ama Omar Elabdellaoui'i ikna ettiğimiz gibi Ocak ayında Moussa Marega'yı ikna edebilsek çok güzel olurdu Falcao'yu gönderip bonservissiz Marega ile yerini doldurabilmek fazlaca iyi olurdu
Yine Babel'i gönderip Vázquez/Driussi'yi ikna etmeye çalışabiliriz
Falcao/Babel/Belhanda/Feghouli/Diagne gibi oyuncuları çıkarttığımız zaman zaten maaş yükü düşük bir takım olabiliriz
@Can Karabacak sen benim muhattabim degilsin kardes
Porto'da bildiğim kadarıyla çok düşük bir maaş alıyor şöyle ki en çok maaş alan oyuncuları Aboubakar'dı 2.5 civarlarında alıyordu Marega'nın maaşı nedir bilmiyorum ama <2.5 mil.€Marega yüksek kontrat peşinde koşar gibi. Ne durumda bilmiyorum da.
Porto'da bildiğim kadarıyla çok düşük bir maaş alıyor şöyle ki en çok maaş alan oyuncuları Aboubakar'dı 2.5 civarlarında alıyordu Marega'nın maaşı nedir bilmiyorum ama <2.5 mil.€
Biz Emre Akbaba'ya 1.7 mil.€/Babel'e 2.5 mil.€ ödeyen bir takımız Falcao'nun yarı maliyetine bir sözleşmeye ikna edilebilir sanki Marega
Hoca kenani alip ilk 11'e monte ederOcak ayında Falcao'yu gönderebilir hızlı dribling özelliği olan bir kanat oyuncusu alabilirsek ne güzel yoksa ilk 11 düzeyinde çok eksiğimiz yok Taylan'ın alternatifi eksik mesela bununla birlikte Kerem/Sekidika gibi oyuncuları bir şekilde takımın içine katabilmek önemli
Kemaldeen Sulemana veya Onyekuru veya bir başkası Luyindama transferinde olduğu gibi kiralık+opsiyon şekilde ikna edebilirsek çok iyi olur. Devre arasında Muslera'nın da katılması ile birlikte direk hedefe gidebilecek bir takım oluruz
MusleraOcak ayına kadar da bu takım ile devam edilebilir...
Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi
Taylan
Feghouli-E.Kılınç
Oğulcan-Diagne-Sulemana
Okan
Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi
Taylan
Feghouli-E.Kılınç
Oğulcan-Diagne-Belhanda
Bu ne simdiLuyindama 20 milyon
Cagne 7 milyon
Belhanda serbest
Falcao serbest
Babel mumkunse serbest
Fegh mumkunse serbest
Sunlardan 2 tanesi gitse Texeira alinir. 30 milyonla da en az 4 tane iyi oyuncu alinir. Serbest kalan Zikeranel da var.
Sabitlendiğini bilmiyorum kap açıklamasına göre yazmıştım, Emre Kılınç en yüksek alan 11 mil.TL alıyor bu yıl için ama sanırım onun da 3-3.5 mil.TL kısmı imza parası çünkü önümüzdeki sezon 8 mil.TL alacakmışYok Akbaba 1 falan alıyor, 5.4 euro kurundan sabitlenmiş onun sözleşmesi.
Yerlilerden yüksek alan yok o yüzden.
En fazla Kılınç alıyor sanırım.
Sabitlendiğini bilmiyorum kap açıklamasına göre yazmıştım, Emre Kılınç en yüksek alan 11 mil.TL alıyor bu yıl için ama sanırım onun da 3-3.5 mil.TL kısmı imza parası çünkü önümüzdeki sezon 8 mil.TL alacakmış
İşin ilginç yanı ondan sonra en çok para kazanan yerliler Şener(7 mil.TL) ve Jimmy(8 mil.TL) sırayla Fatih(4 mil.TL) Arda(4 mil.TL) geliyor. Şener/Jimmy ve Fatih üçlüsünü bir kenara ayırırsak çok korkunç para kazanan oyuncumuz kalmıyor(Emre Akbaba'nın da daha düşük maaş ile sözleşme uzatılacağını hesaba katıyorum)
Asıl mesela yabancı futbolcular Babel/Falcao/Feghouli/Belhanda/Diagne/Linnes filan korkunç para kazanıyor gösterdikleri performansa göre. Belhanda/Linnes/Falcao üçlüsü ile yollar ayrılabilir yıl sonunda ama Babel/Feghouli/Diagne filan kolay kolay talibi de olmaz maaşlarını da bırakmazlar
Şöyle bir şey var reis Kenan muazzam teknik veya muazzam skorer bir oyuncu değil daha doğrusu çok benim sevdiğim tarzda bir hücum oyuncusu değilHoca kenani alip ilk 11'e monte eder
belh ile sozlesme konusunu gormussundur abi+ Omar
O 6lıdan 3ü gitse ihya olacağız zaten hele Falcao, Feg, Belhanda üçlüsü tam facia.
belh ile sozlesme konusunu gormussundur abi
neler soylersin
1i tarihte hangi yabanciya verdik de ona verecez abi1-1.5 gibi bir parayı kabul edecekse takımda bulunabilir.
Omar 1.3 mil.€ kazanıyormuş şu ana kadar hiç katkı veremediğini hesaba katarsak evet eklenebilir ama benim ondan beklentim daha yüksek yani en azından aldığı paranın hakkını verebilir diye düşünüyorum+ Omar
O 6lıdan 3ü gitse ihya olacağız zaten hele Falcao, Feg, Belhanda üçlüsü tam facia.
korkunc da ikisi samp yapti biri soytari gibi geziyor ikisinin toplami kadar aliyorOmar 1.3 mil.€ kazanıyormuş şu ana kadar hiç katkı veremediğini hesaba katarsak evet eklenebilir ama benim ondan beklentim daha yüksek yani en azından aldığı paranın hakkını verebilir diye düşünüyorum
Falcao+Feghouli+Belhanda üçlüsü toplam 12.5 mil.€ maaş alıyor senelik korkunç para