- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.294
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporladım gereken yapılsınsüleymana küfür iması gibi
ışık kaan harcanıyor![]()
- Abdussamed Karnucu (3.Lig Tarsus Idman Yurdu, kiralik, 11 mac 2 gol, 929 dk sure)
- Recep Gul (U19’da, gecen sezon belcika 2. lig takimi Westerlo ile sadece 1 maca cikti)
- Yunus Akgun (2.Lig Adana Demirspor, kiralik, 9 mac 2 gol, 317 dk sure)
- Ozan Kabak (Schalke)
![]()
- Emin Bayram (A Takim, bu sezon henuz sure almadi)
- Isik Kaan Arslan (U19’da)
- Gokay Guney (2.Lig Bandirmaspor, kiralik, 7 mac, 510 dk sure)
![]()
- Erencan Yardimci (U19’da)
- Ali Yavuz Kol (A Takim, 3 mac, 22 dk sure)
![]()
- Suleyman Lus (3.Lig Sanliurfaspor, 8 mac, 491 dk sure)
![]()
- Atalay Babacan (2.Lig Adanaspor, 5 mac, 242 dk sure)
Aslında takım 3 5 2 yi fena oynamaz. Bu sayede hem orta 3lü bozulmamış olur. Hemde takım savunmamız en max seviyeye ulaşmış olur.
Sarac ve omar rahat rahat bindirebilirler. Özellikle omar yerim kaybolacak diye çıkmıyordu adam.
Babelin gezici özelliğinden yararlanabiliriz.
İşte defans tandemi olarak nicelik eksiğimiz var ne yazık ki. Oraya eminle beraber vasat üstü en az 1 adam lazım
........................... Muslera...........................
...... Luyindama..... Donk..... Marcao.........
Omar..Feghouli.. Taylan.. Kılınç.. Saracchi
....................Diagne....... Babel....................
Bence kendi suçu , U19 baslamayacagi belliydi.ışık kaan harcanıyor
Dediklerine katilmakla beraber ben Feghi 10 alinmasini + feghin yerine bi transfer yapilmasi taraftariyim. Sutor olsun mumkunse. Hami gibi boyle gerektiginde 35-40 metreden vuracak adamOcak ayında kendi ayağımıza sıkıp uzun zamandır yakaladığımız en net stoper ikilisini bozmaya hiç gerek yok Dünya üzerinde bunun olmasını isteyen tek taraftar grubu bizimkidir sanırım İlla transfer bağımlısı olmaya gerek yok eğer bir yeri bozmadan transfer yapamıyorsan yapmayacaksın bu kadar basit stoper hattını bozduktan sonra ne olacak ? Ocak ayında millet en formda en vitrin yapmış oyuncularını bize satacak mı sanıyorsunuz ? neymiş "Luyindama gitsin Caulker gelsin" siz hiç Caulker'i izlediniz mi ? Luyindama gibi atletik özellikleri zirvede olan bir stoperi satıp Caulker'i almak istiyorsunuz sonra defans hattını orta sahaya yakın kuracaksın ? müthiş zeka müthiş taktik aman sakın bunu Fenerbahçe'ye Beşiktaş'a filan duyurmayın Dünyadaki bir zeki sizsiniz çünkü Luyindama'yı satıp Caulker'i oraya koyunca her şey hallolacak değil mi ? Caulker'i koyarız kaleden 40-50 metre ileriye çekebiliriz değil mi ? muazzam bir atlet çünkü Caulker 40-50 metreyi depar ile kapatabilecek bir oyuncu ?
Bir zeki sizsiniz anasını satayım Luyindama'nın bire bir alternatifi çünkü Caulker...
Ocak ayında inanılmaz değişikliklik yapmaya gerek yok kadromuz eksik katılıyorum ama bunun yolu kadronun başka yerlerini bozmak değil. Muslera'nın takıma katılması ile olacak ilk 11 şudur
![]()
Yapabilirsek A.Musa gibi free bir transfer yapılır oraya o da olmaz ise Oğulcan/Babel veya Akbaba bir şekilde doldurulur orası
Face app kullanilmis sankihocamızın kayıp ikizini buldum![]()
![]()

Ben de isterim reis Shaqiri Fekir filan gelsin Galatasaray forması giysin de Ocak ayında çok zor 1 mil.€ ile yapamayız bunu A.Musa gelir belki yapabilirsek Taylan'a bir alternatif olabilirseDediklerine katilmakla beraber ben Feghi 10 alinmasini + feghin yerine bi transfer yapilmasi taraftariyim. Sutor olsun mumkunse. Hami gibi boyle gerektiginde 35-40 metreden vuracak adam
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne dion lan değişik
Nos aprovechas gillipolla!Cuando encuentres un club tan generoso, lo usarás
:red:
No hay nada que hacer reisNos aprovechas gillipolla!