Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca akıllanıyor diyebilir miyiz
790cf6ae9b3153ba1896be17ba8b924b.gif

onyekuru da işimize yarar lakin ceza sahasını besleyen, dribling yapan, çalımcı bir kanada daha çok ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

Onyekuru bana çok gereksiz geliyor. Onyekuru yerine Kerem'i kazanmaya çalışmak bence daha mantıklı. Sonuçta Onyekuru öyle çok özellikli bir oyuncu değil. Onyekuru hızlı boş alanlarda etkili bir oyuncu kapalı savunmaya etkisiz kalıyor uzaktan şut veya özel bir pas yeteneği veya fizik olarak kuvvetliliği de yok. Yani Kerem'den öyle çok üstün bir oyuncu değil bence tabi pozisyon bilgisi ve arkaya sarkma ve tecrübe konusunda ciddi anlamda daha üstün lakin bunun için 8-10 milyon verilecek bir isim değil sonuçta ilerde satmamızda zor olacaktır. Kiralama hepten mantıksız olur başka takıma oyuncu hazırlayacağımıza kendi oyuncumuzu öne çıkarmak daha mantıklı. Kerem'e çok güveniyorum ben o yüzden oraya Onyekuru değil de daha farklı özellikte pas özelliği yüksek, daha teknik ve şut özelliği olan biri daha iyi olur şu anki sistemimizde Akbaba'nın yerine böyle bir isim gerekli bence Onyekuru'dan ziyade öne geçince de Kerem'i sokarız.

Bu sene son kez , şampiyon takım şampiyonlar ligine gidecek bildiğim kadarı ile.
Onyekuru ne vereceği belli , 5 milyon civarına gelsin. Bir orta saha daha alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt