Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin kadrosu iyi,düşüşte gibi görünen oyuncular alsalar bile bu oyuncular lig için gayet iyi adamlar.josef,sakatlanmadıgı müddetçe aboubakar,ghezall,atiba,sagbekleri de fena değil.genç kalecileri zaten yetenekli.fena değil ilk 11 leri.yedekleri soru işareti.mensahta iyi oyuncu fayda alsalar da almasalar da.

734E7549-E167-462F-A439-57778C5240F2.webp

Yahu adamlar montero necip alt yapı sol beki alt yapı kalecisiyle kaç tane maç almış hala bjk kadrosu iyi diyorsunuz daha ne diyeyim.. sene başı josefe herkes burun kivirdi aboubakarin bizle adı gectiginde at gibi vurulsun esprileri döndü..
Siz bugünün şartlarıyla bjk kadrosunu guzelliyorsunuz bu kadroya futbol oynatan sergendir erol nasil alternatifli fb kadrosunun içine ettiyse sergen de kısıtlı kadrodan iyi verim almayı başardı.. son 2 yılını ağır sakatlikla geçiren aboubakar kariyeri dip yapmış ghezzal ve joseften verim almak kolay iş mi ?
Sen hocaya bok atmak icin Sergeni ovuyorsun .Abuyu sakat diye istemediler ama adam sakat degilmis Senin Diagnende de Falcaondan da kat kat iyi oyuncu sag bekleri Senin linessinden de Omarindan da iyi Oyuncu Atiba yasli ama gene is yapiyor Kaleede ondeydik oda bu sene Sakat Fatih ve Okanin onlarin alt yapidan cikan kalecisin den iyi oldugunu sanmiyorum onlardan iyi olan bizim takim savunmamiz ve Genc oyuncularimiz fark yaratiyor. Tinerci Sergenin takimindan cokta ustun degiliz yani

Gençlerbirliği’nden Berat Özdemir fizik ve teknik kapasite olarak Taylan’la beraber 6 numarayı uzun yıllar götürebilecek bir oyuncu, umarım ilgileniyoruzdur

Sen hocaya bok atmak icin Sergeni ovuyorsun .Abuyu sakat diye istemediler ama adam sakat degilmis Senin Diagnende de Falcaondan da kat kat iyi oyuncu sag bekleri Senin linessinden de Omarindan da iyi Oyuncu Atiba yasli ama gene is yapiyor Kaleede ondeydik oda bu sene Sakat Fatih ve Okanin onlarin alt yapidan cikan kalecisin den iyi oldugunu sanmiyorum onlardan iyi olan bizim takim savunmamiz ve Genc oyuncularimiz fark yaratiyor. Tinerci Sergenin takimindan cokta ustun degiliz yani

Aynı şeyleri soyleyip duruyorsun ben zaten açık net yazdım bjknin bizden iyi oldu mevkiileri ..ligin en yetenekli ama formsuz oyuncusu feghouliden bahsedelim geçen yıl sorloth ve viscadan sonra ligin yıldızı olan emre kilinctan bahsedelim. Stoper tandemini kıyasa soksak zaten başlı başına orantısız güç olacak .. 2 tane genç kaleci ve sol bek kullandı sergen bu adamlari hazırlamak kolay iş değil tıpkı Hoca Taylandan nasıl bambaşka birşey cikardiysa bunları da göz ardı edemeyiz..
Gelelim bok atma konusuna..Ben Hocayla bırak sergeni şenol güneş dahil hiçbir yerli teknik direktörü kıyaslamam.. Ha bu demek değil ki Terim her dönem hepsini ezip geçecek belli dönem senol parlar belli dönem okan hoca arada sergen girer bunlar gelip geçici.. Birisi çıkıp da 6-7 şampiyonluk alır Avrupada belli başarı getirir (kupa olması çok zor artik) o zaman kıyas konusuna geçilir.. Başka birini övmek Hocaya bok atmak anlamına gelmez

Fatih hoca son basın toplantısından sonra görüştüğümüz isimler var dedi.

Kim bu isimler acaba? Dedikodu var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt