Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.304
- 7.178
- 2.358
Yok be Hocam. Kenan Karaman bize gelse her maçta küfür yer.Akbaba yerine iyi olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be Hocam. Kenan Karaman bize gelse her maçta küfür yer.Akbaba yerine iyi olur bence
Pozisyon bilgisi yüksek, defans arkasına koşuları iyi, fizik kalitesi ve önde pres özelliği çok iyi şuan ki sistemimizde Emre Akbaba'nın bölgesinde çok daha iyi oturur ve ön bölgede hem presi hem de hareketliliği arttırır ligimize uygun bir oyuncu. Yabancı kuralının ne olacağı da belli değilken sözleşmesi sezon sonu bittiği için maliyeti de uygun olur. Ben bu nedenlerle istiyorum.Kenan Karaman kazmasını neden istiyorsunuz anlamıyorum. Oğulcan O’ndan daha yetenekli.
Berat irfan Taylan yerli orta saha rotasyonu var bir hayalim 1 de çok iyi bir 10 numara offf
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer tavrını değiştirmezse ve kendini geliştirirse ciddi gelecek vaadediyor bence. Ülke dışında 4 büyük ligten falan teklif alırsa bence direk değerlendirmeli.Bu Çağdaşı sevdim ben galiba.
Berat irfan Taylan yerli orta saha rotasyonu var bir hayalim 1 de çok iyi bir 10 numara offf
kilinci oradan kimse kesemez su anBerat irfan Taylan yerli orta saha rotasyonu var bir hayalim 1 de çok iyi bir 10 numara offf
Adamın duruşundan belli, verdiği enerjiden belli Galatasaraylı olduğu. Kanım öyle kolay kolay ısınmaz benim.Çağdaş Atan(2015): ''Ben küçüklüğümden beri koyu bir Galatasaray taraftarıydım ve Hagi döneminde benimle çok ilgilendiler. Gençliğin verdiği heyecanla transfer bitmeden Galatasaray forması giydim, prensipte anlaşmıştık. Daha sonra maddi problemler çıkınca transfer gerçekleşmedi."
Acabilirsin@Alper Altun Aacabilir miyim hamzanın konusunu
post FT için çağdaş hoca pol posyonuna girmiştir