Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan Karaman kazmasını neden istiyorsunuz anlamıyorum. Oğulcan O’ndan daha yetenekli.
Pozisyon bilgisi yüksek, defans arkasına koşuları iyi, fizik kalitesi ve önde pres özelliği çok iyi şuan ki sistemimizde Emre Akbaba'nın bölgesinde çok daha iyi oturur ve ön bölgede hem presi hem de hareketliliği arttırır ligimize uygun bir oyuncu. Yabancı kuralının ne olacağı da belli değilken sözleşmesi sezon sonu bittiği için maliyeti de uygun olur. Ben bu nedenlerle istiyorum.

Çağdaş Atan(2015): ''Ben küçüklüğümden beri koyu bir Galatasaray taraftarıydım ve Hagi döneminde benimle çok ilgilendiler. Gençliğin verdiği heyecanla transfer bitmeden Galatasaray forması giydim, prensipte anlaşmıştık. Daha sonra maddi problemler çıkınca transfer gerçekleşmedi."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çağdaş Atan(2015): ''Ben küçüklüğümden beri koyu bir Galatasaray taraftarıydım ve Hagi döneminde benimle çok ilgilendiler. Gençliğin verdiği heyecanla transfer bitmeden Galatasaray forması giydim, prensipte anlaşmıştık. Daha sonra maddi problemler çıkınca transfer gerçekleşmedi."

Adamın duruşundan belli, verdiği enerjiden belli Galatasaraylı olduğu. Kanım öyle kolay kolay ısınmaz benim.

Çağdaş'ın Galatasaraylı olduğunu herkes bilir de Terim'e 2-3 kere Milli takım çağrısı yapmıştı Terim almamıştı.

Sanırım Şenol döneminde 1 kere çağrıldı sadece.

Terim'e saygı duyuyordur kesin de oradan bir acısı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt