Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi gibi. Ama Bursa'nın gencleri canavar
Bursa bu işin merkezi. Sende eksik fazla hala.

Adamlar dün muhtemelen 22-23 yas ortalamasiyla sahadaydi. Biz 26-27dir. Kariyerli tecrubeli oyunculara ragmen vasat bir oyun, vasat milyonluk esekler sahadaydı. 3. Lig takimini 1-0 ile geçtik. Sahada işini ciddiye almayan gevşeklerin bu forma altinda kalmasini istemiyorum.

Bursaspor artistlik yapıyor yok batuhan 15 , ismail 10 kağıt falan diye de 1-2 ne versen eşşek gibi vermek zorundular.Donları yok bir taraflarında , kulup borç batağında başka çareleri varmış gibi bi de 10 kağıt fiyat çekiyorlar

Kim diyor o paraları istediğini

O oyuncularda emek var. Bursa da yüksek fiyat isteyecektir doğal olarak.

Batuhan burak ali bizde olsa muhtemelen aynı rakamları istiyor olurduk. Birde borç icinde yuzuyorlar esek gibi verecekler diyorsunuz yaw. Biz varlik icinde yuzuyoruz sanki.

Abi böyle bir haber dolaşıyor. Ne düşünüyorsun ?

28 flood var.

Ahmet Bulut mevzusu çok eski mesele. Yedek kaleciyken futbolu bırakıp menajer oldu. Emre ile Okan'ı bedava Inter'e gönderen de odur.

Yabancı menajerlerle ilişkileri zaten malum.

Demirkol o haberi çok geç yapmıştı hatırlıyorum ama zaten uzun süredir menajerleriydi.

Eleman doğru söylemiş Arda, Emre, Burak vs bunlar camia sembolü olabilecek adamlar değiller. Selçuk İnan'ın o ekipten ayrılması ve uzak kalmasının sebebi neydi bir düşünün.

Emre bir şeyler yapmaya çalışıyordur ve çalışacaktır zira başarısızlıkta da sorumlu Erol olacaktır zamanında Aykut da Daum'a yaptı aynısını ki Aykut sinsi olsa da bunların camiadan çıkan en karakterli adamlardan birisidir.

Kim diyor o paraları istediğini
Unuttum ismini ya geçen söyledi başkanla falan da konuşmuş beklentileri falan o yönde dedi.Bir tane kulup bi oyuncusuna teklif yapmış hatta 10 istemişler , a sporda olabilir gerçi gece 1 civarı falandı yarı uykulu izliyordum hatta kendi kendime dedim vay ölücülere bak battılar hala milleti tokalamaya çalışıyolar diye

Unuttum ismini ya geçen söyledi başkanla falan da konuşmuş beklentileri falan o yönde dedi.Bir tane kulup bi oyuncusuna teklif yapmış hatta 10 istemişler , a sporda olabilir gerçi gece 1 civarı falandı yarı uykulu izliyordum hatta kendi kendime dedim vay ölücülere bak battılar hala milleti tokalamaya çalışıyolar diye

O paraları istediklerini sanmıyorum.

Kapacak için 15 milyon TL istiyorlardı yazın. 3 milyon euro üstü kimse vermez şu anda o da maks.

O paraları istediklerini sanmıyorum.

Kapacak için 15 milyon TL istiyorlardı yazın. 3 milyon euro üstü kimse vermez şu anda o da maks.
Bence 3 de çok.Çok kötü durumdalar faydalanmak lazım.Ne versek almaları lazım normalde.Aynı şekilde eskişehir de o durumda , sekidikayı falan öyle aldık mesela.Bunlara acımamak lazım iyi durumda olsalar iyi söğüşlerdi bizi ama şimdi devir değişti işte.

Bence 3 de çok.Çok kötü durumdalar faydalanmak lazım.Ne versek almaları lazım normalde.Aynı şekilde eskişehir de o durumda , sekidikayı falan öyle aldık mesela.Bunlara acımamak lazım iyi durumda olsalar iyi söğüşlerdi bizi ama şimdi devir değişti işte.

Avrupa'dan 2-3lük teklifler gelebilir. Ertuğrulla Umut'tan bile toplam 2 milyon eurodan fazla kazandılar.

Bizden başka alıcıları çıkmaz mı
Fenr bjk ts başak avrupadan bazı kulüpler falan filan.
Öyle kolay değil yani

Avrupa'dan 2-3lük teklifler gelebilir. Ertuğrulla Umut'tan bile toplam 2 milyon eurodan fazla kazandılar.
Evet olabilir ama bize muhtaç kalırlarsa tokatlamak lazım ama ali koç biz almayalım diye gidip kulupten hisse falan verebilir.Batuhan olmasa da olur benim için ismail falan da ama aliyi ve burakı çok istiyorum.Burak ileride defansı da öğrenirse çok çok iyi bir kanat bek olur , sağ açık için yeterli bulmuyorum fatih hoca onu harika bir kanat beke çevirir bence.Ali de çok üst düzet tekniği olan bir forvet , gol sezgisi de çok yüksek.Bu ikiliyi almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt