- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
İyi gibi. Ama Bursa'nın gencleri canavarAli yavuzu begendin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi gibi. Ama Bursa'nın gencleri canavarAli yavuzu begendin mi
Bursa bu işin merkezi. Sende eksik fazla hala.İyi gibi. Ama Bursa'nın gencleri canavar
Bursaspor artistlik yapıyor yok batuhan 15 , ismail 10 kağıt falan diye de 1-2 ne versen eşşek gibi vermek zorundular.Donları yok bir taraflarında , kulup borç batağında başka çareleri varmış gibi bi de 10 kağıt fiyat çekiyorlar
Abi böyle bir haber dolaşıyor. Ne düşünüyorsun ?Kim diyor o paraları istediğini
Tez kellesi vurulaAcil 10 numaralı şebeleği göndermemiz gerekiyor. Bu adamı artık kadroda görmek istemiyorum.
Abi böyle bir haber dolaşıyor. Ne düşünüyorsun ?
28 flood var.
Unuttum ismini ya geçen söyledi başkanla falan da konuşmuş beklentileri falan o yönde dedi.Bir tane kulup bi oyuncusuna teklif yapmış hatta 10 istemişler , a sporda olabilir gerçi gece 1 civarı falandı yarı uykulu izliyordum hatta kendi kendime dedim vay ölücülere bak battılar hala milleti tokalamaya çalışıyolar diyeKim diyor o paraları istediğini
Unuttum ismini ya geçen söyledi başkanla falan da konuşmuş beklentileri falan o yönde dedi.Bir tane kulup bi oyuncusuna teklif yapmış hatta 10 istemişler , a sporda olabilir gerçi gece 1 civarı falandı yarı uykulu izliyordum hatta kendi kendime dedim vay ölücülere bak battılar hala milleti tokalamaya çalışıyolar diye
.Genoa Emre Akbaba'ya talip oldu.
Serie A ekibinin kısa süre içinde Galatasaray yönetimine teklifini ileteceği gelen bilgiler arasında.
@leventumit_erol / @sporundibicom
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence 3 de çok.Çok kötü durumdalar faydalanmak lazım.Ne versek almaları lazım normalde.Aynı şekilde eskişehir de o durumda , sekidikayı falan öyle aldık mesela.Bunlara acımamak lazım iyi durumda olsalar iyi söğüşlerdi bizi ama şimdi devir değişti işte.O paraları istediklerini sanmıyorum.
Kapacak için 15 milyon TL istiyorlardı yazın. 3 milyon euro üstü kimse vermez şu anda o da maks.
Bence 3 de çok.Çok kötü durumdalar faydalanmak lazım.Ne versek almaları lazım normalde.Aynı şekilde eskişehir de o durumda , sekidikayı falan öyle aldık mesela.Bunlara acımamak lazım iyi durumda olsalar iyi söğüşlerdi bizi ama şimdi devir değişti işte.
Bizden başka alıcıları çıkmaz mıBence 3 de çok.Çok kötü durumdalar faydalanmak lazım.Ne versek almaları lazım normalde.Aynı şekilde eskişehir de o durumda , sekidikayı falan öyle aldık mesela.Bunlara acımamak lazım iyi durumda olsalar iyi söğüşlerdi bizi ama şimdi devir değişti işte.
Ömer Bayram ile birlikte gitsin.Acil 10 numaralı şebeleği göndermemiz gerekiyor. Bu adamı artık kadroda görmek istemiyorum.
Bursa'nin genclerini kapalim, bir de Onyekuru gelsin ve eger Falcao gidecekse iyi bir golcu alinsin yeter.

Ali AkmanBursa'nin genclerini kapalim, bir de Onyekuru gelsin ve eger Falcao gidecekse iyi bir golcu alinsin yeter.
Evet olabilir ama bize muhtaç kalırlarsa tokatlamak lazım ama ali koç biz almayalım diye gidip kulupten hisse falan verebilir.Batuhan olmasa da olur benim için ismail falan da ama aliyi ve burakı çok istiyorum.Burak ileride defansı da öğrenirse çok çok iyi bir kanat bek olur , sağ açık için yeterli bulmuyorum fatih hoca onu harika bir kanat beke çevirir bence.Ali de çok üst düzet tekniği olan bir forvet , gol sezgisi de çok yüksek.Bu ikiliyi almak lazımAvrupa'dan 2-3lük teklifler gelebilir. Ertuğrulla Umut'tan bile toplam 2 milyon eurodan fazla kazandılar.