- 18 Temmuz 2009
- 82.017
- 239.578
- 5.263
Fenerin istediği dönem o ya.Yetenek deposu mu?![]()
Keşif de sayılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin istediği dönem o ya.Yetenek deposu mu?![]()
Fenerin istediği dönem o ya.
Keşif de sayılmaz.
Berbat oynamamıza rağmen kazandık, rakibe göre oynayan bir takım vardı yani dengeli ve bu sene üçleme yapacağımızı düşünüyorum inşallahDunki les fubolla sampiyon olmamiz arasindaki bagi anlayamadim .Dunku kotu futbola ragmen sampiyon olacagiz deseydin anlardim.
Max Kruse, Fenerbahçe'den alacakları için açtığı davayı kazandı ve bunun karşılığında sarı-lacivertliler 7,5 milyon euroluk bir ödeme yapmak zorunda kalacak (Kicker)
çiğdemmmmmUlan sabahtann beri 2 sayfa atlamis suraya bilmem ne Galatasarayda yazsam 70 sayfa atlayacak sonra da duyumcu istemiyorum diyorsunuz .Bol yorum yapin yaw canimiz sıkıliyor.
Anlat derdini Candamelçiğdemmmmm
evet konusalimAnlat derdini Candamel
Max Kruse, Fenerbahçe'den alacakları için açtığı davayı kazandı ve bunun karşılığında sarı-lacivertliler 7,5 milyon euroluk bir ödeme yapmak zorunda kalacak (Kicker)
Semih Çekirdek olsun ister miydin renktaşAdmirler herkese sakurlu sukurlu isim veriyorlar keske bana da verseler
Ben okuyucuyum yorumcu degil sen yorum yapacaksin ben yorumunu beğenmezsem sovup ceza alacagim .Cocuklugumdan beri burdayim bu hep boyle olmustur .evet konusalim
hangi mevkilere transfer gerek ve gelmesini istediğin isimleri yaz neler yapabiliriz bir bakalım
Ilk okulda Çekirdek derlerdi Soy ismimden dolayi guzel fikirSemih Çekirdek olsun ister miydin renktaş![]()
Cana bi söver misin reisBen okuyucuyum yorumcu degil sen yorum yapacaksin ben yorumunu beğenmezsem sovup ceza alacagim .Cocuklugumdan beri burdayim bu hep boyle olmustur .