Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah transferler halledilmistir ve 5 ocakta aciklanip hemen takima katilirlar. Göruyoruz covidi, sakatligi. Kadronun genislemesi lazim. Diagne covid olduysa yerine oyuncu koyamiyoruz diye dövunuyoruz. Kadro dap dar

Fenerin istediği dönem o ya.

Keşif de sayılmaz.

Aykut takmıştı dimi buna. Düz adam sevici işte. Oradan anlaşılır esasında bir adam yetenekli mi değil mi.

Cidden tam Aykutluk adam. Baksan pozisyonu 10 numara/forvet arkası ama kazmalık 10/10. Tabi o pozisyona göre daha fazla koşunca Aykut istemiştir. Bıraksan 11 tane orta saha özellikli adamla çıkar sahaya.

Max Kruse, Fenerbahçe'den alacakları için açtığı davayı kazandı ve bunun karşılığında sarı-lacivertliler 7,5 milyon euroluk bir ödeme yapmak zorunda kalacak (Kicker)

7P70.gif

Falcao 1 aydir kondisyoner ile beraber calisiyor, kendini MLS’e hazirliyor galiba

Ulan sabahtann beri 2 sayfa atlamis suraya bilmem ne Galatasarayda yazsam 70 sayfa atlayacak sonra da duyumcu istemiyorum diyorsunuz .Bol yorum yapin yaw canimiz sıkıliyor.

evet konusalim
hangi mevkilere transfer gerek ve gelmesini istediğin isimleri yaz neler yapabiliriz bir bakalım
Ben okuyucuyum yorumcu degil sen yorum yapacaksin ben yorumunu beğenmezsem sovup ceza alacagim .Cocuklugumdan beri burdayim bu hep boyle olmustur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt