Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.305
- 7.179
- 2.358
De La Cruz ismi Meksika’lı eroin kaçakçıları gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veraya mı çok normal Van de beekin yeri tam dolmadı onun boşluğunu doldururlar kan kaybettiler baya ziyech ve beekten sonra mohammed kudus forvete daha yakın bir oyuncu orta sahaya alabilirler verayıajaxin ilgisi vardi
Toprak mi çağırıyor hayırdir reisJose Antonio reyis geldi aklıma![]()
Linnes fener maçlarında iyi oynayıp gol atmasa kesinlikle alınmazdi geri kalan hiçbir maçının izlenmedigine çok eminimAdam bol yav
Yeterki az biraz para ve akıl olsun.
Genç oyuncu aldığında en kötü aldığın fiyata satıyorsun kaşarlaşmazsa.
Gerçi biz wonderkid diyarı Norveç'ten Linnes alıp gelen takımız.
İyi adamdı aile babasıydı
Işıklar içinde uyusun şaka bir yana bazen futbolcu diye insan bu dediğini unutuyor her insanın ailesi çok kıymetliİyi adamdı aile babasıydıçocukları yetim kaldı...
Zaten bedava durumda olduğu için hakkında konuşuyoruz yoksa Güney Amerika liglerinden 23 yaşında piyasası olan bir adama bonservis ödeme ihtimalimiz yokJorge carrascali çok isterdim ama bedavaya de la Cruz da olur tabiki
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
28 yaşında olsa da Juan Cabezasi isterdim mesela bana kalırsa ihtiyacımız olan tip bir 10 numara yani ucuza adam arıyorlarsa gönül ister daha genç daha iyileri olsunZaten bedava durumda olduğu için hakkında konuşuyoruz yoksa Güney Amerika liglerinden 23 yaşında piyasası olan bir adama bonservis ödeme ihtimalimiz yok
Aslında herhangi bir oyuncuyu bonservisiyle trasnfer etme ihtimalimiz yok. Bu yıl yaptığımız Emre Kılınç Omar transferleri gibi 1-2 tane sözleşmesi biten oyuncuyu bağlayabilirsek olacak o en fazla Salih Uçan gibi sözleşmesi biten en azından oynatıp takıma katkı sağlayabilecek 1-2 oyuncuyu alabiliriz fazlası olmaz bu yıl için de
O yüzden De La Cruz veya Fausto Vera gibi oyuncular çok uçuk ihtimal benim gözümde
İsmini karıştırdım kafada çok adam tutunca meslek icabı hatlar yanıyor bazen28 yaşında olsa da Juan Cabezasi isterdim mesela bana kalırsa ihtiyacımız olan tip bir 10 numara yani ucuza adam arıyorlarsa gönül ister daha genç daha iyileri olsun

İsmini karıştırdım kafada çok adam tutunca meslek icabı hatlar yanıyor bazen
Claudio Bravo - Oyuncu profili 2020 | Transfermarkt
amerikaya transfer olmuş dün.
konusunu açmıştım forumda :/
saracci yerine cuk diye otururdu
Hemen alalım pür yetenek.Emre mor gol atmış
Videoyu izlerken sinirlerim bozuldu bi insana bu kadar faul yapılmaz ben olsam herhalde her maç kavga ederdimKeşke gerçek olsaydı reis
Bu adami önerdim Göztepe transfer komitesine 3 milyon Euro denince menajerler tarafından başlamadan iptal olan bir hikaye oldu saracchinin önünde bu çocuk Braga pesindeymis sanırımbu herifi izledin mi üstat
Bu adami önerdim Göztepe transfer komitesine 3 milyon Euro denince menajerler tarafından başlamadan iptal olan bir hikaye oldu saracchinin önünde bu çocuk Braga pesindeymis sanırım
Göztepeyle bağlantı kurmami sağlamıştı bu adam bana faydası oldu bravonun muhtemelen yardımcı olarak scout komitesine dahil edecekler gerçekten iyi bir bekMLS e gitmiş üstat 1.36m euroya
Acayip tempolu herif yaw