Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim hoca filan değil.
mert-%C3%B6ner-kimdir-mert-%C3%B6ner-nereli-mert-%C3%B6ner-biyografi-mert-%C3%B6ner-ka%C3%A7-ya%C5%9F%C4%B1nda-mert-%C3%B6ner-aslen-nereli.jpg

Ya beyler ne Hashüsü, yapmayın etmeyin ya. Vizyonumuz iyice Anadolu takımı topçularına döndü.

Yeni bir vizyon lazim

Stoperde, enzo roco denen cope 36 yasindaki vivianoyu gecemiyorsan, gec abi.

Terim ve saz arkdaslaslari gitsin

Lucien Favre ye ikna et, Luyindama ve Marcao yu sat o parayla butce kur ve iyi scoutingle guzel 11 kurabilirsin.

Evet arkadaslar 34 yasindaki Donk’un ayagi iyi oldugu icin Luyindama kenarda oturmaya devam etsin, 8 milyona aldik transfer doneminde 9 milyona satalim derim. Luyindama ligin en iyi stoperi olabilir ama Donk’un ayagi daha iyi ve oyun kurabiliyor.

;D
Defans oyuncusunun once defansi iyi olacak. Defansta rezil olacak ayagi iyiymis. Kayseri macinda da adama asist yapti

Ortayada atiyoruz kafa vuramiyoruz yav. Lyundama bile 2 kere vurdu sacma yerlere kupada. 1 tek o vurabiliyor zaten 1 de donk. Baska kimse kafa vuramaz bizde

Yönetim şu an ne düşünüyor, ne yapıyor acaba?​

Nasıl bir planlama yapıldı acaba? Gerçi yaptık mı onu da bilmiyorum da.

Kenan Karaman'a herkes burun kıvırıyor, tamam hayalimizde ki Galatasaray oyuncusu değil de, be abicim.. gole ihtiyacın var ve yaptığın hamle 3 senedir aynı. Donk'u ileri atıyoruz.

Bu mu abi Galatasaray takımı? Ali Yavuz kurtarıcı olabilir mi şu takımda Allah işin soruyorum? Sonra deliriyoruz, uykusuz geceler geçiriyoruz.

Kenan'ın bir Bundesliga tecrübesi var, milli takımda önemli maçlarda takımına faydalı oldu. Nasıl istemezsiniz?

Boy desen 1.88, fiziği sağlam. Alt yapı desen Almanya eğitimli çocuk. Yaşı ideal: 26. Ve bonservisi düşük.

Sol açıkta oynar, forvette rahat oynar. Bu embesil Diagne'den daha iyi olacağını hepimiz biliyoruz.

Tamam yanına bir hızlı kanat daha gelsin. Ben Karaman'la transfer dönemini kapatalım demiyorum ama gerçekten ihtiyacımız var.

Ahmed Musa
Kenan Karaman

Ve orta sahay bir eleman alınmalı arkadaşlar artık.

Romantik anti Onyekuru tayfaya gelsin dün akşamki mağlubiyet.

O kadar söyledik burada bu takımın sprinter hucumculara ihtiyacı var. Ali Yavuz da şans bulacak, Kerem de şans bulacak ama Onyekuru geleceğine Kerem oynasın demek nereden baksan romantizm.

Sprinter hucumcu
Orta saha
Forvet

İnşallah planlar bu yöndedir.

Dünkü maça gelince, bu tür kazalar olur. Kafaya takmayın.

abi takimiz cok cok kalitesiz ve yetersiz su kadrodan mesele 12-13 sezonun kadrosuna hangi futbolcuyu alirsin dersen 1 tanesine bile yer vermem

Fernando Gomis Mariano büyük nimetti

Üstelik garry ve onyekuru gibide hızlı kanatlar gördük

Nerden nereye geldik inanılır gibi değil

Mükemmel bir kadroda sadece sol bek latovleviciye kaldı diye herkes isyan bayrağı çekmişti, şimdi lato bile şu kadrodakilerin fersah fersah üstüdür

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando Gomis Mariano büyük nimetti

Üstelik garry ve onyekuru gibide hızlı kanatlar gördük

Nerden nereye geldik inanılır gibi değil

su takim harbiden cok yetersiz ya , bir kac anadolunun kadrosu bile daha iyi.
Ne kanat var ne orta saha ne de forvet , hic bir sey yok.
devre arasina kadar en az hasarla gidip acil transferler yapilmasi gerekir , yoksa 5nci filan bitiririz

Onyekuru çok lazım adam.

geciktirmemek lzm transferini, hemen gelmeli, hazır duruma getirmek zaman alacak.

Kasada 1 m budget var eeabi yeeaa muhabbeti de boş. Koskoca GS'i yönetenler bunun için var. Seneye +/- ffp olayı bitiyor, zorunlu satın alma opsiyonlu bedelsiz kiralık gösterirsin, ne bileyim bir oyuncunu FB'in, BJK'in yaptığı gibi yüksek bedelle transfer olmuş gibi gösterirsin, kısacası her türlü kılıf bulursun yapacağın transferlere.

Romantik anti Onyekuru tayfaya gelsin dün akşamki mağlubiyet.

O kadar söyledik burada bu takımın sprinter hucumculara ihtiyacı var. Ali Yavuz da şans bulacak, Kerem de şans bulacak ama Onyekuru geleceğine Kerem oynasın demek nereden baksan romantizm.

Sprinter hucumcu
Orta saha
Forvet

İnşallah planlar bu yöndedir.

Dünkü maça gelince, bu tür kazalar olur. Kafaya takmayın.
Ne yapacaktı Onyekuru kapanan Karagümrük maçında?

Nezaman kapanan takıma karşı kilidi açmış Onyekuru? Ben hafızamı zorluyorum 1 maç hatırlamıyorum.

Sinan Gümüş'ün bile kritik gollerinş hatırlıyorum. Içerde Konyaspor maçı, dışarıda Alanyaspor maçı.

Sprinter oyunculuk durum yoktu dün. Net yanlışın var.

su takim harbiden cok yetersiz ya , bir kac anadolunun kadrosu bile daha iyi.
Ne kanat var ne orta saha ne de forvet , hic bir sey yok.
devre arasina kadar en az hasarla gidip acil transferler yapilmasi gerekir , yoksa 5nci filan bitiririz

Taylan hadi neyse okey çocuk en azından istikrarlı her maç 10 üzerinden 7 veriyor

Etebo PTT topçusu
Ömer aynı şekilde
Emre Akbaba futbolu acilen bırakmalı
Belhanda desen zırdelinin teki varlığı da bir yokluğu da
Başka da orta saha yok, nicelik olarak bile eksiğiz orta sahada

Takımın kanatları rizenin yedeği Oğulcan ve kondisyonu max 30 dk yeten sönük yıldız Arda ..

Forvet konusuna hiç girmiyorum o sakat ayağına yatan arkadaşla , topa bomba muhammelesi yapan penaltı canavarına verdiğimiz paralar ile İkinci bir takım kurulurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt