Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda adam akilli kanat oyuncusu yok. Forvet yok. Karagumruk maçında sağlam, güçlü bir forvet olsa o kadar baskı yemezdik.

Galatasaray, devre arasında stoperlerinden birisiyle Marcao ya da Luyindama ile yollarını ayıracak.. Listesinde ilk sırada Salih Uçan , Aytaç Kara ve Onyekuru var..
[ @kadircetincali / Ajans1905 ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar olacaksa yöneticiler hemen defolsun.
Hiç farketmez başıınlık koltuğu boş kalsada okur.
Fatih hocada hiç durmadan istifa etsin.
Yazık yemin ederim yazık..

Sezon sonu okey de devre arasi satmak harbi salaklık olur. Bu yönetim yerine adam da almaz

Valla Roma'nın verdiği parayı bulursak o parayla hücum hattına 2-3 isim alabiliyorsak bence satmak lazım devre arası. Öndeki mahmutlardan bezdim açıkçası. Asıl stoperlerden birini satamazsak kimseyi alamayacağız. Öndeki heriflere teklif geleceği yok.

Valla Roma'nın verdiği parayı bulursak o parayla hücum hattına 2-3 isim alabiliyorsak bence satmak lazım devre arası. Öndeki mahmutlardan bezdim açıkçası. Asıl stoperlerden birini satamazsak kimseyi alamayacağız. Öndeki heriflere teklif geleceği yok.

Olabilir. Ben sadece bu yönetime güvenmiyorum. Marcaoyu satacaksa yeni yonetim satsın.

Marcao nun ayağı iyi falan da bence de vazgeçilecek adam kendisi olmalı. Bizim gibi takıma Luyindama gerek.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt