- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.642
- 3.873
Santrafor lazim
Kanat lazim
Playmaker orta saha lazim
Sert defansif orta saha lazim
Nampalys Mendy
Sosa tipi bir 8
Kameeldeen sulemana
Sorloth (kira)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Santrafor lazim
Kanat lazim
Playmaker orta saha lazim
Sert defansif orta saha lazim
Daha adam yok ...
Bakalim bulacaklarmi.
Luis Abram i cok istiyordu hocam
Aslında kanat var şans verilmiyordu verilecekken hastalandı ha bir tane olsun tabii ek olarak Baroş gibi bir forvet olsa fena olmazdıTakimda adam akilli kanat oyuncusu yok. Forvet yok. Karagumruk maçında sağlam, güçlü bir forvet olsa o kadar baskı yemezdik.
abramı mı alacaz heis biraz net bilgi wer yaw
Galatasaray, devre arasında stoperlerinden birisiyle Marcao ya da Luyindama ile yollarını ayıracak.. Listesinde ilk sırada Salih Uçan , Aytaç Kara ve Onyekuru var..
[ @kadircetincali / Ajans1905 ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar olacaksa yöneticiler hemen defolsun.
Hiç farketmez başıınlık koltuğu boş kalsada okur.
Fatih hocada hiç durmadan istifa etsin.
Yazık yemin ederim yazık..
dehlenecek stoper markao olmalı
Emin oynasın.Sezon sonu okey de devre arasi satmak harbi salaklık olur. Bu yönetim yerine adam da almaz
Emin oynasın.
Iyidir rengim. Sen nasılsın
Sezon sonu okey de devre arasi satmak harbi salaklık olur. Bu yönetim yerine adam da almaz
Valla Roma'nın verdiği parayı bulursak o parayla hücum hattına 2-3 isim alabiliyorsak bence satmak lazım devre arası. Öndeki mahmutlardan bezdim açıkçası. Asıl stoperlerden birini satamazsak kimseyi alamayacağız. Öndeki heriflere teklif geleceği yok.
Takimdaki herkes yeterli de eminin yeterliligini mi tartisiyoruz ? Aylarca gencolar yerine ihtiyarlari oynatarak kabiz olduk ulan. Goruyoruz gencler iyi. Ozorn da oynayabilir sol stoperdi.Emin hangi yönden yeterli de oynuyor ?