Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isabetli transferler yapmislar. Fener dünya kadar adam aldı ama bir Aboubakar,ghezall,rossier bulamamislar.

Herşey kadro değil ki Sergen şu ana kadar maximum verim aldı kadrodan..fbnin kadro sistemsiz oynatıldığı için millete bu kadar çöp geliyor.. adamlar necip monteroyla gitti kadıköy'den 3 puan aldı bunu kadroyla aciklayamayiz

pek ümitli olmasam da umarım gerekli takviyeleri yapabilir bu çapsız yönetim. En azından 1 orta saha, 1 forvet ve 2 kanat şart oğlu şart.

Gidecekse stoperlerin yerine de 1 oyuncu ve kesinlikle sol bek de gerekli. Sezon sürekli sakat Saracchi kazması ve çıtkırıldım Emre Taşdemir ile bitmez.

Ayrıca geleceklerden ziyade mutlaka Falcao, Babel, Etebo, Ozornwafor, Şener gibi verim alınmayan adamlarla da vedalaşmak şart. Hatta Emre Akbaba ve Diagne denilen futbol özürlüleri de gidebilir.
Fazlasıyla elzem olsa da tüm bu hamleler yönetimin çapını aşar maalesef.

Hocanın yardımcıları dünyanın en kötü teknik heyeti malesef hemde rakipsiz, hoca varken de işimiz zordu yokken çok çok daha zor malesef

Hocanın yardımcıları dünyanın en kötü teknik heyeti malesef hemde rakipsiz, hoca varken de işimiz zordu yokken çok çok daha zor malesef
Hakan Balta olur kenarda muhtemelen.

Geçmişte hoca Hakan'la ilgili bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. Ben yokken o olacak falan gibi.

Evet Emre Kılınç kaleciyi topla içeri sokabilen bir ayağa sahip ama bizde denemiyor bile.Pas oyunu oynamaya çalıştığımız için şut çekmeyi daha az mı deniyoruz yoksa oyuncular büyük takımda oynamanın baskısını yeterince kaldıramıyor ve denemekten mi korkuyor bilmiyorum.
Sneijder ve Podolskiden sonra sutlarimiz lanetlendi sanirsam

Şubat 2021 ve mayis 2021 de sergen yalcin neden birden bıkacak acaba?ama yok,kesin cok iyi anlaşacaktır bjk yonetimi ve taraftari ile,hic ters düşmeyecektir : )

Fernando Muslera: "Ocak ayında %100 hazır olacağım. Mart ayına kadar çok sayıda maç yapacağız. Hocam Celso ile konuşacağız ve Galatasaray için en iyi seçenek neyse onu gerçekleştireceğiz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt