Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Kardeşi Ümit İnal alt ligin önemli golcülerindendi. Trabzon'da Ünal'ın yardımcısıydı en son
Kitaplarda bulamayacağımız bir info.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşi Ümit İnal alt ligin önemli golcülerindendi. Trabzon'da Ünal'ın yardımcısıydı en son
Isabetli transferler yapmislar. Fener dünya kadar adam aldı ama bir Aboubakar,ghezall,rossier bulamamislar.
@NickNegriniG / @SportsPulso / @MLS_Peruşakasına dedin sandım ama gerçekten kardeşlermişBunu Bülent İnal bile bilmiyordur
Fazlasıyla elzem olsa da tüm bu hamleler yönetimin çapını aşar maalesef.pek ümitli olmasam da umarım gerekli takviyeleri yapabilir bu çapsız yönetim. En azından 1 orta saha, 1 forvet ve 2 kanat şart oğlu şart.
Gidecekse stoperlerin yerine de 1 oyuncu ve kesinlikle sol bek de gerekli. Sezon sürekli sakat Saracchi kazması ve çıtkırıldım Emre Taşdemir ile bitmez.
Ayrıca geleceklerden ziyade mutlaka Falcao, Babel, Etebo, Ozornwafor, Şener gibi verim alınmayan adamlarla da vedalaşmak şart. Hatta Emre Akbaba ve Diagne denilen futbol özürlüleri de gidebilir.
12 az degilmi yav sezonu tamamlasinlarErman 12 maç filan diyordu. Yanlış almadıysam.
Tribunden bagirmak yasak degilse birsey farketmezekibimize tesiri olmaz hoca biraz tribünden ombudsman gibi seyredebilir bakalım klüpteki 6 tane yardımcı hoca bi işe yarıormu
Hakan Balta olur kenarda muhtemelen.Hocanın yardımcıları dünyanın en kötü teknik heyeti malesef hemde rakipsiz, hoca varken de işimiz zordu yokken çok çok daha zor malesef
Sneijder ve Podolskiden sonra sutlarimiz lanetlendi sanirsamEvet Emre Kılınç kaleciyi topla içeri sokabilen bir ayağa sahip ama bizde denemiyor bile.Pas oyunu oynamaya çalıştığımız için şut çekmeyi daha az mı deniyoruz yoksa oyuncular büyük takımda oynamanın baskısını yeterince kaldıramıyor ve denemekten mi korkuyor bilmiyorum.
Ozan Kabak italya olabilir. Önemli bizim için
Hoca boyle tepkiler verecegine bunlar itiraz etsin. Biblo gibi kenarda durmanin anlami neHocanın yardımcıları dünyanın en kötü teknik heyeti malesef hemde rakipsiz, hoca varken de işimiz zordu yokken çok çok daha zor malesef
The bomb has been planted.Terim şov yaptı maçı çevirmek için ama yine bize pahalıya patladı.
CS repliği hea?The bomb has been planted.