Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Yaklasiyor yaklasmakta olan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
33 yaşındayım yıllardır hangi futbolcuyu sevmediysem illa ki kıyımızdan köşemizden geçmiştir. He yanıldığımız da oldu Taylan ve Adem Büyük gibi. Ama Aytaç gelmesin be kardeşim.Aytac icin birak atesi cakmak bile yakmam. Eger oyleyse nexus kufuru hakediyor demektir
Once 11 oyuncularini alsinlar. Sonra dusunuruz bunu33 yaşındayım yıllardır hangi futbolcuyu sevmediysem illa ki kıyımızdan köşemizden geçmiştir. He yanıldığımız da oldu Taylan ve Adem Büyük gibi. Ama Aytaç gelmesin be kardeşim.
İnşallah şahane bir transfer olur saracchi bir var beş yok yabancı sınırı da gelecekken umut gibi kaliteli bir yerliyi almak güzel iş olurYeni bir evlat mı geliyor? Ultraslan bu fotoğrafı görüp açıklama yayınladı bile
Yeni emre taşdemir'e gerek var mı ?Meraş in oyun zekasi dusuk ama temposu iyi gelsin
cimbombomun çocuğu umut'a laf yok.Umut, Umut, Umut Meraş
Cimbombomun çocuğu Umut Meraş
Hazırla oradan Umut kardeşime 10 milyonluk bir sözleşme.

Meraş in oyun zekasi dusuk ama temposu iyi gelsin
Ben de yedek sol bek için özellikle önümüzdeki sene için istiyorum. Saracchi'nin formu bu kadar kötüyken devre arası gelmesine olumlu bakıyorum. Evlat çıkması hoşuma gitmedi ama. Direkt formalı fotosu sızmışİnşallah şahane bir transfer olur saracchi bir var beş yok yabancı sınırı da gelecekken umut gibi kaliteli bir yerliyi almak güzel iş olur
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi