Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.604
- 4.878
Yeni emre taşdemir'e gerek var mı ?
Sakatlanmiyor bu kolay kolay. Defansta da emreden iyi. Ama para verip almaya deger mi bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni emre taşdemir'e gerek var mı ?
Ruyanda mi gordun lebron reisTerezegeeeeeeeee
Satacak apo baskan topcu.Hangi parayla alacağız biz bunu
Hangi parayla alacağız biz bunu
Satacak apo baskan topcu.
Bu evlat işlerine inanmayan biriyim zaten ama umutu yedek için aldığımızı düşünmuyorum bence saracchi gidecekBen de yedek sol bek için özellikle önümüzdeki sene için istiyorum. Saracchi'nin formu bu kadar kötüyken devre arası gelmesine olumlu bakıyorum. Evlat çıkması hoşuma gitmedi ama. Direkt formalı fotosu sızmış
Apo baskan sezon basi ocakta oyuncularimiza teklifler gelecek diyordu. Apo baskanima guvenmeyelimde ne yapalimYapamaz ki neyi satmış da para kazanmış
Bu evlat işlerine inanmayan biriyim zaten ama umutu yedek için aldığımızı düşünmuyorum bence saracchi gidecek
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
apo başkan belki de gs tarihinin en beceriksiz transfer işlerini yürüten yöneticisi olabilirApo baskan sezon basi ocakta oyuncularimiza teklifler gelecek diyordu. Apo baskanima guvenmeyelimde ne yapalim
taylan,okan hepine imza parası adı altında bonservis ödendi ama en ciddi para akbabaya gitti tabii1m isterler zaten en az.
Umut u alirsak yabanci siniri kesin geliyor demektir bu. Yoksa yerliye en son ne zaman bonservis odedik ki
Ömer Bayram ve Akbabanin gidişini gormeyi nasip et rabbim
amin