Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Yasin Öztekin şov vardı sahada.Ne yıldı o yıl be son haftalar çok şahaneydi 1-0 olsun bizim olsun yapıyorduk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Öztekin şov vardı sahada.Ne yıldı o yıl be son haftalar çok şahaneydi 1-0 olsun bizim olsun yapıyorduk![]()
Oynuyor en azından.
Ber'at ederse gelecek![]()
İşte bunu başarabilecek tek takım fbPeki bu 7 galibiyet ardindan 5 maglubiyet alirsa nolur??
Çok kaçırıyor. Kritik golleri eskiden atardı işte onu yakalamamız lazım bu adamla.
Öyle enayi yok artık spor camiası hep kurt doldu.Akbaba,Ömer bayram,Şener i falan Berat ile takasta kullansak çok iyi olurdu
GB için ideal oyuncular bunlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle enayi yok artık spor camiası hep kurt doldu.

bu adama olan sinirim hala gecmis degil. besiktas macinda bombos kaleye nasil atamadi ya. o macta sampiyonlugu verdik resmen. o maci kazansaydik ciddi bir ivme yakalayaktik. sergenli besiktasi ezip gecmistik.
Zaten şeneri alacak takımın başkanına plaket vermek lazım.Bence enayilik olmaz r’daş
Akbaba,Ömer ikilisi GB için ideal oyuncular
Belki Şener i beğenmezler ama o da rotasyonda iş yapar orada
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Covid dönemini diyorsan o iş olmazdıbu adama olan sinirim hala gecmis degil. besiktas macinda bombos kaleye nasil atamadi ya. o macta sampiyonlugu verdik resmen. o maci kazansaydik ciddi bir ivme yakalayaktik. sergenli besiktasi ezip gecmistik.
Zaten şeneri alacak takımın başkanına plaket vermek lazım.
apo nerelerde galibiyet alınca fırlarda kameralara
Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da
o adamın hala çarpılmaması çok ilginç.Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da
Monakospor başkanıyla görüşmeye gitmiştir Onyekuru için.Havaalanında Monakospora teşekkür ediyorum,Onyekuruya teşekkür ediyorum bizi çok güzel ağırladılar,Monakospor zaten kardeş kulübümüzdür diyip alamadan gelirapo nerelerde galibiyet alınca fırlarda kameralara
Teixeira'yı kastediyordur ama bu yönetim alabilir mi bilmem. Beklentiyi yükseltmemek hatta düşük tutmak gerekir.Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da
Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da