Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berat bu sene sonu transfer yapmaz ise seneye sözleşmesini tamamlar gelir.

Ama şuan isteyecekleri bonservise girilecek risk olduğunu düşünmüyorum.

Taylana iyi alternatif olabilir diye düşünüyorum. Seri Aytaç geleceğine bence daha mantıklı bi hamle olur
Ümit Milli oyuncuyu alternatif olsun diye almak onu köreltir zira alternatif oyuncuya para ödeyecek bütçemiz de yok. Daha ilk 11deki eksikleri gideremiyoruz.

Şahsi fikrim bize irfan değil gustavo,melo tarzı bir orta saha lazım. Devre arasında bu tarz bir oyuncu alamazsak işimiz zor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renktaşım o tarz oyuncu yerinde taylan tarzı çok sert olmayan ama pozisyon bilgisi ve dinamizmi ile oynayan oyuncu oynatıyoruz. İrfan yerli statüsündeki en yaratıcı futbolcu olabilir. Büyük maçlarda kayboluyor olması elbette büyük handikap ama risk almadan sonucu öğrenemezsin(10 milyon euro aşırı uçuk, şuan için piyasa değeri 4-5 milyon euro olur.)

Fatih hoca transfer islerine karismasin eyvallah da, asil soru transfer islerini yuruteni zaten biliyoruz apo. Bu adamin istedikleri fatih hocanin istediklerinden cok daha iyi midir sizce?? Bize önce futboldan, futbolcudan anlayan bir yönetici lazim transfer işlerinin başina. Ondan sonra konusuruz hoca transfer islerine karismasini falan.

Zaten elde 2m gibi bir para var transfere harcanacak. Bu parayla nasil oyuncular istiyorsunuz mesela?? Ben boşta olan a.musa ve zincernageli isterim. Eger teklif varsa bence bu teklif marcaoya gelir luyindamaya bu aşamada iyi bir teklif gelcegini sanmiyorum. Marcaoya 15+ teklif gelirse satip o parayla stoper orta saha ve forveti halledip önumuze bakalim derim.

Ha zorunlu satin alma opdiyonuyla transfer yapabiliyorsak belki oyuncu satmadan da halledebiliriz transferi, ama gel gelelim gene iş transferi yapacak yöneticide bitiyor ki bizde su an öyle bir yönetici yok. O yuzden fazla bir beklentim de yok acikcasi

evet aynen öyle bir yönetici lazım.Peki böyle işi bilen adamlar yokmudur koca camiada kesinlikle vardır.
buradaki en büyük sorun o kadar transfer rezilliğine rağmen böyle bir adam getirmiyorsan senin Galatasaraylılığın palavradır kimse kusura bakmasın.

Berat'ı çok abartıyorsunuz. Henüz olmamış bir oyuncu.

Bende aynı fikirdeyim.Ama olmamış yabancı scout isimleri kaynıyor ortalıkda..Herkeesde dünden razı bu isimlere..o nasıl olacak.

bize devre arasında acil katkı sağlayacak, fark yaratacak oyuncular lazım.Bu tarz oyuncularıda çok büyük bir oranda kiralık bulabiliriz.özellikle üst düzey klüplerde bu tarz adamları kovalamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt