Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 588
İngiliz basını dediği için bir ihtimal verdimUzunkuduranın tutturduğunu daha görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiliz basını dediği için bir ihtimal verdimUzunkuduranın tutturduğunu daha görmedim
5 maç hoca
1 maç marcao
Uçuyoooooooooooo 🌬B.Fernandes geldi mi
1 maçı çekti hoca 1 maç da tahkimde iner 3 maçi kaldı yani5 maç hoca
1 maç marcao
İnmez tahkimde hoca neden sonrasında sahaya geri geldi ki?1 maçı çekti hoca 1 maç da tahkimde iner 3 maçi kaldı yani
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet.Marcao ts maçında oynayabilecek mi????
marcaonun niye üzüldün, hocanin niye sevindin? marcao cmtesi sahada lan .dMarcaonun cezaya uzuldum
Hocaninkine sevindim
marcaonun niye üzüldün, hocanin niye sevindin? marcao cmtesi sahada lan .d
Hoca orda bilerek şov yaptı takım o kadar kötü oynadı ki gündemi değiştirmek için yaptı yenilecegimiz belliydi sahaya da bilerek geri döndü son dk gol yiyince tahkimden donmese bile önceki cezalara göre az ceza verdilerİnmez tahkimde hoca neden sonrasında sahaya geri geldi ki?
Marcaodan niye nefret ediyorsun3 stoperimizden de nefret ediyorum hangisi cezali olsa sevinirim o yuzden.
Terime min 8 9 mac verirler diye dusunuyordum o acidan sevindim
Nasıl ya?? Marcao sevilmez mi donk a göre3 stoperimizden de nefret ediyorum hangisi cezali olsa sevinirim o yuzden.
Terime min 8 9 mac verirler diye dusunuyordum o acidan sevindim
unprofessional hareketlerinden ötürü bir de hava topuna cikamiyor ondan sonra uyuz oldum iyiceMarcaodan niye nefret ediyorsun
tokat felan yoktu ki bile videolarda. olsa 1 mac vermezlerdi. o da mecburen oldu kirmizi cikardi diye igne hakemunprofessional hareketlerinden ötürü bir de hava topuna cikamiyor ondan sonra uyuz oldum iyice
Hava topuna cikamayan stoper mi olur aga yav
Yanlışın vardır. Soner'in bonservisi zaten Başak'ta. Kiralık sözleşmesi bitmeden alamayızBu arada Aytaç değilde soner daha yakınmış bize
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğrudur renktasım bana öyle demişti bir tanıdığım demek ki yanlış söylemiş kusuruma bakmayın o zamanYanlışın vardır. Soner'in bonservisi zaten Başak'ta. Kiralık sözleşmesi bitmeden alamayız