- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.919
- 4.608
Bunun boyu daha uzun gorunuyor. 1.75 miymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun boyu daha uzun gorunuyor. 1.75 miymis
1.83 gösteriyor evet ben de şaşırdım.Bunun boyu daha uzun gorunuyor. 1.75 miymis
O üstteki 10 numara çok iyi bir futbolcu ama iyi bir karakter değildi otorite boşluğu olsa bile o dönem getirdiği hocayla beraber yaptıkları alemler partiler gitmesi gerektiğinin resmiydi gönderiliş biçimi yanlış olduğu için Sneijder suçsuz gibi gözüktü ama benim gözümde attığı önemli gollere ve kazandırdığı maçlara rağmen Galatasaray efsanesi olmayı haketmedi kendisini çok da sevmem alttaki 10 numara olmayan oldurulmaya çalışılan arkadaşta Sneijderin gölgesi altından çıkamadı zaten aynı kalibre futbolcular tabiki de değiller
genç scout transferi baksınlar işte kimse agueroyu istemiyor söylediğim sadece oyun stili..Senin dediğin hem fiziği kuvvetli hem de fişek gibi forvet aguero sanırım
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4.5 + tazminat alacakAli Koc, Mesut Özil icin kendi cepinden 5 Mio € verip baska Sponsor bulursa toplam 10 Mio € teklif etcekmkis.
Sorna Medya 2,5 Mio € yazar, bunlar harbi MAL.
Max Kruse 2.5 Mio € diyorlardi Adam yaklasik 4 Mio € aliyordu...
![]()
4.5 + tazminat alacak
4.5 + tazminat alacak
FUSAP MIfusappppppppppppppppppppppppp rakilar icildimi
ewtFUSAP MI
Baslayacagim ha bunun Belhanda sevdasina. Efsanemiz rahmetli Metin Oktay ile ayni cümlede kullanilacak bir adam degil Belhanda, iyice suurunu kaybetmis gereksiz herif.
Baslayacagim ha bunun Belhanda sevdasina. Efsanemiz rahmetli Metin Oktay ile ayni cümlede kullanilacak bir adam degil Belhanda, iyice suurunu kaybetmis gereksiz herif.
bize yar etmezler ama çocuk baya iyiymiş
![]()
José Juan Macías - Oyuncu profili 25/26
José Juan Macías, 26, Meksika ➤ UNAM Pumas, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 22 Eyl 1999, Guadalajara, Meksikawww.transfermarkt.com.tr