- 18 Temmuz 2009
- 82.107
- 239.906
- 5.263
Aynı noktadayım.Gala sevgisi ile aran nasil adminim ?
Fazla heyecanlı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı noktadayım.Gala sevgisi ile aran nasil adminim ?
Biraz birsey biliyor gibi admirim bu adam. Apodan cok sey bildigi kesinAynı noktadayım.
Fazla heyecanlı.
Bence fark yaratan tipte oyuncu ama vasatNdao siradan vasat bir oyuncudur
Iyi bir bench oyuncusu iste. Bu kalitede 3 -4 futbolcun olacakArda göztepe ve sivas maçları dahil çoğu maçta beklentinin üzerinde oynadı sadece , iyi niyetliydi genelde.Baktığınız zaman hani tamam fena değil ama güvenilmez ve 11 oyuncusu olamaz gibi bir görüntüsü vardı.Bugün 65 dakika atleticoda oynar gibi oynadı , ilk defa her anlamda harikaydı 11 oyuncusu gibi oynadı.Şok oldum cidden inanılmaz derecede iyiydi.
Lyundamayi ne ettin musap Gonk nedirNando
Omar Donk Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Irfancan Emre K. Onye
??
kisindan sonra bunu yapsak ne iyi olur
Nando
Omar Donk Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Irfancan Emre K. Onye
??
kisindan sonra bunu yapsak ne iyi olur
Böyle devam edip , 90 dakikaya da yayarsa bence belhanda veya feghouli yerine oynayabilir.Iyi bir bench oyuncusu iste. Bu kalitede 3 -4 futbolcun olacak
La ligadan takimlarla gorusuluyormusEmre Akbaba disinda yerli oyuncularimizin hepsi kosuyor, mücadele ediyor, rakibe basiyor. O gereksizi göndermekle baslayacagimiz operasyonda yabanci kadrosunu daha dinamik ve modern bir hale getirirsek Fatih hoca ile pürüzsüz bir kac sezon daha geciririz gibi geliyor bana. Yabanci kadromuzda bir hayli defolu ürün var.
La ligadan takimlarla gorusuluyormus
12-15Luyindamayi kaca sattin
luyi veya marcaodan birisi gidecekse, benim gözümde luyidir buLyundamayi ne ettin musap Gonk nedir
Kim diyor bunuLa ligadan takimlarla gorusuluyormus