- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Atakan çankaya biraz da pasörlüğünü geliştirse çok harika topçu olur.Çok hırslı ve mücadeleci ben çok beğeniyorum.Bize gelse keşke fatih hocayla seviye atlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transfer dönemi resmi olarak ne zaman başlıyor?
5 ocak ama ilk haftalar kimse gelmez gibi keske tersi olsaBu transfer dönemi resmi olarak ne zaman başlıyor?
Bir imkansızı başarıp Falcao'yu gönderip Costa'yı getirirsek ligi 20 puanla filan kazanırız büyük ihtimal.
Sezon sonu bunlarla yollar ayrilacaktir diye düsünüyorum
Donk
Linnes
Belhanda
Etebo
Saracchi
Ozornwafor
Sekidika
Falcao
Bir imkansızı başarıp Falcao'yu gönderip Costa'yı getirirsek ligi 20 puanla filan kazanırız büyük ihtimal.
Fıtık hariç hemen hepsi darbeye bağlı sakatlık, ona yapacak bir şey yok. En azından zırt pırt adale sakatlığı filan yok elemanın. Garanti ücreti maksimum 2.5 bandından tutulup maç başı anlaşılırsa alınabilecek bir risk. Hiç yoktan Falcao gibi toptan korkan bir eleman değil. Zaten çok uzun süre Falcao gibi bir kontrat vermeyiz daha, Beşiktaş'ın Aboubakar anlaşması gibi sıkıntılı oyuncuya maç başı ağırlıklı kontrat bağlamalıyız.