Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan çankaya biraz da pasörlüğünü geliştirse çok harika topçu olur.Çok hırslı ve mücadeleci ben çok beğeniyorum.Bize gelse keşke fatih hocayla seviye atlar.

Bu transfer dönemi resmi olarak ne zaman başlıyor?

Bir imkansızı başarıp Falcao'yu gönderip Costa'yı getirirsek ligi 20 puanla filan kazanırız büyük ihtimal.

Para yoksa becerikli olacak yönetim yaratacak futbolcu takası yapacak gerekirse kiralayacak sene sonu alma garantili yoksa ne iş yapar bu yönetim Abdurrahim maç sonlarında çıkıp diyor çok çalışıyoruz göreceğiz az kaldı transfer sezonuna bu takıma 4-5 takviye yap şampiyon ol
belhanda falcao etobo direk yolla maaşından kurtar
sekidika ozornafor şener emre akbaba kiralık yada takasta kullan
bir orta saha belesse iki 6-8 numara
bir 10 numara golcü duran top kullanan
onyekuru + Kenan karaman + gerçek golcü
Luyindama satış olursa caulker al tüm transferleri yap
Yarın bursa Eskişehir maçı var Ali akman İsmail cokcalis Batuhan kör ve Eskişehirli Mehmet Özcan oynarsa izleyiin

Bir imkansızı başarıp Falcao'yu gönderip Costa'yı getirirsek ligi 20 puanla filan kazanırız büyük ihtimal.
1609102057221.png

1609102069744.png

Belhandaya para veren yönetim bildiğin ruh hastasıdır .Ts maçında iki asist yaptı dua etsin sorloth gibi bir forveti yoktu TS nin yoksa görurdum burada belhanda kalsın diyen arkadaşları
Hoş o arkadaşlar Taylan a yaylan diyorlardı
Oğulcan a Rize'nin yedegi diye yukardan bakıyorlardı varsa yoksa belhanda

Fıtık hariç hemen hepsi darbeye bağlı sakatlık, ona yapacak bir şey yok. En azından zırt pırt adale sakatlığı filan yok elemanın. Garanti ücreti maksimum 2.5 bandından tutulup maç başı anlaşılırsa alınabilecek bir risk. Hiç yoktan Falcao gibi toptan korkan bir eleman değil. Zaten çok uzun süre Falcao gibi bir kontrat vermeyiz daha, Beşiktaş'ın Aboubakar anlaşması gibi sıkıntılı oyuncuya maç başı ağırlıklı kontrat bağlamalıyız.

Fıtık hariç hemen hepsi darbeye bağlı sakatlık, ona yapacak bir şey yok. En azından zırt pırt adale sakatlığı filan yok elemanın. Garanti ücreti maksimum 2.5 bandından tutulup maç başı anlaşılırsa alınabilecek bir risk. Hiç yoktan Falcao gibi toptan korkan bir eleman değil. Zaten çok uzun süre Falcao gibi bir kontrat vermeyiz daha, Beşiktaş'ın Aboubakar anlaşması gibi sıkıntılı oyuncuya maç başı ağırlıklı kontrat bağlamalıyız.

Cok kalastı ya son izlediğimde beli dönmüyor artık. İstemiyorum o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt