Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Jese umarim FB'ye gider. 2,5-3 milyon net maas ister ve bir halt edemez orda. O adam en son ne zaman iyi performans sergiledi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan can cok iyi olurdu ama cok zorTaylan ***** Dorukhan
******* İrfancan ********
İyi olurdu
Fenerle anlaşmış
Luyindama +20 milyon'a gidip, yerine ucuz Caulker alınırsa fena olmaz. Hem ligi de iyi biliyor, kaliteli. Ama tek sıkıntısı mental açıdan problemleri varmış ve bazı kötü alışkanlıkları varmış. Tedavi görüyormuş. Fatih hoca adam eder herhalde. Gerçi Emre Mor'u adam edememişti ama olsun.
Ben de bu tanımı kullanmayı pek sevmiyorum ama ligde yeni olmayan oyuncuları tanımlayan bir söz öbeği. Sevmesem de dillere pelesenk olmuş.Ligi biliyor nedir?
Hayırdır inşallah nereden çıktıGomis dönebillir
İyi adam mental sorunları aştı sadece açık alanda bazen ağır kalabiliyorLuyindama +20 milyon'a gidip, yerine ucuz Caulker alınırsa fena olmaz. Hem ligi de iyi biliyor, kaliteli. Ama tek sıkıntısı mental açıdan problemleri varmış ve bazı kötü alışkanlıkları varmış. Tedavi görüyormuş. Fatih hoca adam eder herhalde. Gerçi Emre Mor'u adam edememişti ama olsun.
Ben de bu tanımı kullanmayı pek sevmiyorum ama ligde yeni olmayan oyuncuları tanımlayan bir söz öbeği. Sevmesem de dillere pelesenk olmuş.
Geri dönüşü olmayan paralar vermememiz lazım. Kiralık transferlere de eğer opsiyon yoksa hiç bulaşmamalıyız bence. Çok değil bu sene başında 600 bin euro’muzu çöpe attık. Geçen sene Onye’ye verilen kiralık ücreti de çöp oldu. Kiralık transfer yapacaksak Trabzon’un Sorloth’da yaptığı gibi makul kiralama+alınabilir opsiyon şeklinde düşünmeliyiz. Sadece harcayarak bir yere gelemeyiz artık. Al oynat faydalan sat. Satılmayacak yeri dolmayacak oyuncu yokLuyi-> 15 m EUR
Falcao->
Babel->
İrfancan<- 10 m EUR
Coulker<- 1 m EUR
Sörløth<- 3 m EUR (1.5 sezon kiralık)
Onyekuru<- 2 m EUR (1.5 sezon kiralık)
Muslera
(Okan)
Oumar Coulker Marcao Saracchi
(Linnes Donk Emin Emre T)
Taylan
(Etebo)
Feghouli EmreK İrfancan Onyekuru
(Jesse Arda Akbaba Belhanda Kerem)
Sörløth
(Diagne, Oğulcan)
Kendisinden gelecek para bu şekilde değerlendirilecekse, Luyindama satılabilir.
Hayali bile güzel lan, kadroya bak. :/
Ligi biliyor diye anadoludan yabancı almayalım artık scout ekibinin eli armut mu topluyor? Caulker'i alsan satamazsın hiç bir yereLuyindama +20 milyon'a gidip, yerine ucuz Caulker alınırsa fena olmaz. Hem ligi de iyi biliyor, kaliteli. Ama tek sıkıntısı mental açıdan problemleri varmış ve bazı kötü alışkanlıkları varmış. Tedavi görüyormuş. Fatih hoca adam eder herhalde. Gerçi Emre Mor'u adam edememişti ama olsun.
Kanka Luyindama'yı satsak kimi alacağız kısa sürede? Caulker iyi topçu ben geçen sene de beğeniyordum. Luyindama tarzı bir herif. Kısa vadede iyi transfer olur. Yaşı da genç ben 32 falan sanıyordum daha 29 yaşındaymış.Ligi biliyor diye anadoludan yabancı almayalım artık scout ekibinin eli armut mu topluyor? Caulker'i alsan satamazsın hiç bir yere
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcaoyu ve luyindamayi 2 sene once ocakta aldi 2 si de ligi bilmiyordu takimi bilmiyordu hocayi bilmiyordu tas gibi oturdularKanka Luyindama'yı satsak kimi alacağız kısa sürede? Caulker iyi topçu ben geçen sene de beğeniyordum. Luyindama tarzı bir herif. Kısa vadede iyi transfer olur. Yaşı da daha geç ben 32 falan sanıyordum daha 29 yaşındaymış.