Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

giphy.gif

Bencede sene sonu Caulker gelecek.

Luyindama ve Marcao ikisi de kalırsa donk ile uzatmayız. İkisinden biri giderse donk kalır

Luyindama +20 milyon'a gidip, yerine ucuz Caulker alınırsa fena olmaz. Hem ligi de iyi biliyor, kaliteli. Ama tek sıkıntısı mental açıdan problemleri varmış ve bazı kötü alışkanlıkları varmış. Tedavi görüyormuş. Fatih hoca adam eder herhalde. Gerçi Emre Mor'u adam edememişti ama olsun.

Luyi-> 15 m EUR
Falcao->
Babel->

İrfancan<- 10 m EUR
Coulker<- 1 m EUR
Sörløth<- 3 m EUR (1.5 sezon kiralık)
Onyekuru<- 2 m EUR (1.5 sezon kiralık)

Muslera
(Okan)

Oumar Coulker Marcao Saracchi
(Linnes Donk Emin Emre T)

Taylan
(Etebo)

Feghouli EmreK İrfancan Onyekuru
(Jesse Arda Akbaba Belhanda Kerem)

Sörløth
(Diagne, Oğulcan)​

Kendisinden gelecek para bu şekilde değerlendirilecekse, Luyindama satılabilir.

Hayali bile güzel lan, kadroya bak. :/

Luyindama +20 milyon'a gidip, yerine ucuz Caulker alınırsa fena olmaz. Hem ligi de iyi biliyor, kaliteli. Ama tek sıkıntısı mental açıdan problemleri varmış ve bazı kötü alışkanlıkları varmış. Tedavi görüyormuş. Fatih hoca adam eder herhalde. Gerçi Emre Mor'u adam edememişti ama olsun.

Ligi biliyor nedir?

İyi adam mental sorunları aştı sadece açık alanda bazen ağır kalabiliyor

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyi-> 15 m EUR
Falcao->
Babel->

İrfancan<- 10 m EUR
Coulker<- 1 m EUR
Sörløth<- 3 m EUR (1.5 sezon kiralık)
Onyekuru<- 2 m EUR (1.5 sezon kiralık)

Muslera
(Okan)

Oumar Coulker Marcao Saracchi
(Linnes Donk Emin Emre T)

Taylan
(Etebo)

Feghouli EmreK İrfancan Onyekuru
(Jesse Arda Akbaba Belhanda Kerem)

Sörløth
(Diagne, Oğulcan)​

Kendisinden gelecek para bu şekilde değerlendirilecekse, Luyindama satılabilir.

Hayali bile güzel lan, kadroya bak. :/
Geri dönüşü olmayan paralar vermememiz lazım. Kiralık transferlere de eğer opsiyon yoksa hiç bulaşmamalıyız bence. Çok değil bu sene başında 600 bin euro’muzu çöpe attık. Geçen sene Onye’ye verilen kiralık ücreti de çöp oldu. Kiralık transfer yapacaksak Trabzon’un Sorloth’da yaptığı gibi makul kiralama+alınabilir opsiyon şeklinde düşünmeliyiz. Sadece harcayarak bir yere gelemeyiz artık. Al oynat faydalan sat. Satılmayacak yeri dolmayacak oyuncu yok

Ligi biliyor diye anadoludan yabancı almayalım artık scout ekibinin eli armut mu topluyor? Caulker'i alsan satamazsın hiç bir yere

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligi biliyor diye anadoludan yabancı almayalım artık scout ekibinin eli armut mu topluyor? Caulker'i alsan satamazsın hiç bir yere

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanka Luyindama'yı satsak kimi alacağız kısa sürede? Caulker iyi topçu ben geçen sene de beğeniyordum. Luyindama tarzı bir herif. Kısa vadede iyi transfer olur. Yaşı da genç ben 32 falan sanıyordum daha 29 yaşındaymış.

Kanka Luyindama'yı satsak kimi alacağız kısa sürede? Caulker iyi topçu ben geçen sene de beğeniyordum. Luyindama tarzı bir herif. Kısa vadede iyi transfer olur. Yaşı da daha geç ben 32 falan sanıyordum daha 29 yaşındaymış.
Marcaoyu ve luyindamayi 2 sene once ocakta aldi 2 si de ligi bilmiyordu takimi bilmiyordu hocayi bilmiyordu tas gibi oturdular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt