Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre gelmiş geçmiş en iyi Türk orta sahadır
yerinde 1 idol bence.
Tercih meselesi bence değildir.İyi futbolcu ama idolu olarak gören adam sıkıntılıdır.Emreyi çoğu fenerli iyi top oynadığı için değil fanatik olduğu için Gsde oynayıp geldiği için sever.Mesela ne kadar tanıdığım çirkef fenerli varsa emre hayranıdır boş yaparlar.Aklı başında tanıdığım fenerli de emreyi hiç sevmez.Aklı başında biri de bence emreyi örnek almaz , emreyi örnek alan insan -kişisel fikrim- kendini geliştiremeyen insandır.Mesela taylana falan bakıyorsun idolum gerrard diyor aklı başında çocuk.Emreyi biri örnek alıyorsa eğer çirkeflik meyilli biridir bence.
Fake hesabıyla büyük ihtimalle alo ben emre abin postları beğeniyordur berat özdemir.Gitsin mert hakanla oynasın fenerde

Tugay mı Emre mi
tugay geç açıldı avrupaya, emre daha kariyerli ve iyi futbolcularla top koşturdu. ikisi de avrupada çok iyidi, emre dönmek istedi tugay zaten çok oynamadı bizden sonra emreye göre
günümüz futbolunda benim tercihim emre olurdu ama arkasına tugayı isterdim.

idole bak aman uzak dursun sabote bile edebilir takımı bu.Atakanı alalım bunun yerine.Emreyi örnek alan adamda istediği kadar yetenek olsun bir arpa boyu yol alamaz.
Bu Atakan Ankaragücü'nde ki mi? Bir maçta dikkatimi çekmişti sözleşmesi de sezon sonu bitiyormuş genelde nasıl acaba performansı? Benim izlediğim maçta çok koşan, defansif olarak iyi hızlı bir oyuncuydu izlenimi verdi acaba pas tekniği falan nasıl?

yav sizinki duygusal bi ret. mesela fenerlilerde meloyu iyi topçu olarak görmez, türlü yakıştırmalarda bulunur.
benim için efsanedir mesela tarihimizdeki en sevdiğim 4-5 topçu içindedir.

emredeki durum da o. çok yetenekliydi keşke para kazandırarak gitseydi bizden.
o zamanki durumları bilmiyorum açıkçası tüydü mü yoksa bizim kulübün dalkavukluğuna mı geldi sözleşme konusu, ona yorum yapamayacağım.

Bu Atakan Ankaragücü'nde ki mi? Bir maçta dikkatimi çekmişti sözleşmesi de sezon sonu bitiyormuş genelde nasıl acaba performansı? Benim izlediğim maçta çok koşan, defansif olarak iyi hızlı bir oyuncuydu izlenimi verdi acaba pas tekniği falan nasıl?
Aynen.Hırslı , Mücadeleci,agresif bir oyuncu ben beğeniyorum baya.Pas özelliğini de geliştirse çok daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt