- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Fbli demiştik Fb'ye gider..
idole bak aman uzak dursun sabote bile edebilir takımı bu.Atakanı alalım bunun yerine.Emreyi örnek alan adamda istediği kadar yetenek olsun bir arpa boyu yol alamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbli demiştik Fb'ye gider..
emre gelmiş geçmiş en iyi Türk orta sahadıridole bak aman uzak dursun sabote bile edebilir takımı bu.Atakanı alalım bunun yerine.Emreyi örnek alan adamda istediği kadar yetenek olsun bir arpa boyu yol alamaz.
Tugay mı Emre miemre gelmiş geçmiş en iyi Türk orta sahadır
yerinde 1 idol bence.
dosyaya bakmadan ret ne olacakHocanın tahkim olayı noldu acaba
Tercih meselesi bence değildir.İyi futbolcu ama idolu olarak gören adam sıkıntılıdır.Emreyi çoğu fenerli iyi top oynadığı için değil fanatik olduğu için Gsde oynayıp geldiği için sever.Mesela ne kadar tanıdığım çirkef fenerli varsa emre hayranıdır boş yaparlar.Aklı başında tanıdığım fenerli de emreyi hiç sevmez.Aklı başında biri de bence emreyi örnek almaz , emreyi örnek alan insan -kişisel fikrim- kendini geliştiremeyen insandır.Mesela taylana falan bakıyorsun idolum gerrard diyor aklı başında çocuk.Emreyi biri örnek alıyorsa eğer çirkeflik meyilli biridir bence.emre gelmiş geçmiş en iyi Türk orta sahadır
yerinde 1 idol bence.
tugay geç açıldı avrupaya, emre daha kariyerli ve iyi futbolcularla top koşturdu. ikisi de avrupada çok iyidi, emre dönmek istedi tugay zaten çok oynamadı bizden sonra emreye göreTugay mı Emre mi
Takim tutmak kalmadi topcularda artik.Bu fanatik fbli fbye gidecek konuşmaya bile gerek yok
tugay>okan>emre bence@Melih Sönmez Ömer Bayram-Casemiro takası için ne düşünüyorsun?
Tugay ve diğerleriemre gelmiş geçmiş en iyi Türk orta sahadır
yerinde 1 idol bence.
tugay>okan>emre benceTugay mı Emre mi
Emre, Okanı top diye oynartugay>okan>emre bence
Bu Atakan Ankaragücü'nde ki mi? Bir maçta dikkatimi çekmişti sözleşmesi de sezon sonu bitiyormuş genelde nasıl acaba performansı? Benim izlediğim maçta çok koşan, defansif olarak iyi hızlı bir oyuncuydu izlenimi verdi acaba pas tekniği falan nasıl?idole bak aman uzak dursun sabote bile edebilir takımı bu.Atakanı alalım bunun yerine.Emreyi örnek alan adamda istediği kadar yetenek olsun bir arpa boyu yol alamaz.
Aynen.Hırslı , Mücadeleci,agresif bir oyuncu ben beğeniyorum baya.Pas özelliğini de geliştirse çok daha iyi olurBu Atakan Ankaragücü'nde ki mi? Bir maçta dikkatimi çekmişti sözleşmesi de sezon sonu bitiyormuş genelde nasıl acaba performansı? Benim izlediğim maçta çok koşan, defansif olarak iyi hızlı bir oyuncuydu izlenimi verdi acaba pas tekniği falan nasıl?
Bana göre emre , okanın kırık ayağı kadar topçudur.Emre, Okanı top diye oynar
kaynakBelhanda zu bonservissiz