Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.613
- 18.164
- 2.228
hatayin forveti 4 gol attı ilk yari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuyu tanımam etmem ama nihayet sol kanattan ziyade sağ kanat ismi çıktı. Bize sol kanattan ziyade sağ kanat lazım Onyekuru'yu istemememin nedenlerinden biride bu maliyetiyle birlikte.- Sportcell Özel -
Marcelo Saracchi'nin menajeri Marcelo Tejera, @safadekaan'la görüştü!
Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü Sportcell'e aktardı!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Goztepeye 10 numara arıyorum bütün gündür giremedim foruma baya nispeten akıcı bir gün olmuş forumda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aldılar mı ekibeGoztepeye 10 numara arıyorum bütün gündür giremedim foruma baya nispeten akıcı bir gün olmuş forumda
uzakta arama Emre Akbaba'yı alsınlar işte.Goztepeye 10 numara arıyorum bütün gündür giremedim foruma baya nispeten akıcı bir gün olmuş forumda
Hangi buendia demeye korkuyorumBuendia

Aldılar evet şükürAldılar mı ekibe
Maaşı yüksek Emre'nin yoksa isterdi yönetimuzakta arama Emre Akbaba'yı alsınlar işte.
Turkcell diyorsa h.o- Sportcell Özel -
Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü Sportcell'e aktardı!
Hayırlı olsun.
Ek iş olarak yapıyorum asgari ücret veriyorlar yoksa sadece hem sevdiğim için hem de deneyim olsun diye istedim
Ilginc isimler dusuyor- Sportcell Özel -
Takımın ortak bir data adresi var onun şifresini verdiler üyelik kodu falan var ordan hem oyuncularla ilgili baya dataya ve performans verilerine ulaşabiliyorumWyscout uyeligi veriyorlar mi nerden takip ediyorsun topculari
Hayirli olsun. Hangi takim? Bir de gunde kac saat calisiyorsun?Ek iş olarak yapıyorum asgari ücret veriyorlar yoksa sadece hem sevdiğim için hem de deneyim olsun diye istedim