Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Sportcell Özel -

Marcelo Saracchi'nin menajeri Marcelo Tejera, @safadekaan'la görüştü!

Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü Sportcell'e aktardı!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fm de iyiydi bu eleman pas özeliği de fena değildi diye hatırlıyorum gerçekte nasıl bilinmez ama feghouli tarzı birisi olabilir

Takımın ortak bir data adresi var onun şifresini verdiler üyelik kodu falan var ordan hem oyuncularla ilgili baya dataya ve performans verilerine ulaşabiliyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayirli olsun ustat. Arjantin ligi yetenek kayniyor ya . Banfield macini oylesine izlerken denk gelmistim bravoya. River plate de cok yetenekli isimler var fisek gibi oynuyorlar. Gerci sen daha iyi biliyorsundur.

Hayirli olsun ustat. Arjantin ligi yetenek kayniyor ya . Banfield macini oylesine izlerken denk gelmistim bravoya. River plate de cok yetenekli isimler var fisek gibi oynuyorlar. Gerci sen daha iyi biliyorsundur.
De La Cruzun olma olasılığı var Göztepe için boşa çıkacağından dolayı üstünde düşündüğümüz bir isim 900 bin euro Max maaş olur ama

independiente'de gözüküyor.
29411125-79ED-41B9-86C1-EE79C92B5E01.webp

- Sportcell Özel -

Marcelo Saracchi'nin menajeri Marcelo Tejera, @safadekaan'la görüştü!

Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü Sportcell'e aktardı!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu oyuncunun haberi doğru olabilir çünkü oynanan sisteme çok uygun orta saha özellikli bir sağ kanat engin baytar gibi tarzı yani 4-3-3 sağ acigindan daha çok 4-4-2 sağ kanadı tarzında oynuyor hızı çevikliği fena değil ama esas meziyeti baya iyi top tekniği var

Bu oyuncunun haberi doğru olabilir çünkü oynanan sisteme çok uygun orta saha özellikli bir sağ kanat engin baytar gibi tarzı yani 4-3-3 sağ acigindan daha çok 4-4-2 sağ kanadı tarzında oynuyor hızı çevikliği fena değil ama esas meziyeti baya iyi top tekniği var

Maliyeti falan uygundur bunun mantıklı geldi bana. Mesela bizimle parlamdana önce Pellestri haberleri çıkmıştı ondan bir sonraki transfer sezonunda Manchester'a gitti 7.5. Bu oyuncu herhalde 1-2 civarıdır bonservisi.

Maliyeti falan uygundur bunun mantıklı geldi bana. Mesela bizimle parlamdana önce Pellestri haberleri çıkmıştı ondan bir sonraki transfer sezonunda Manchester'a gitti 7.5. Bu oyuncu herhalde 1-2 civarıdır bonservisi.
Uruguaydan transfer yapacaksan Penarolden alamazsın zaten Pellestri orda oynuyordu bu adamda o konuda avantajlı olabiliriz çünkü Penarol her sene hemen hemen şampiyon olup Libertadoreste oynuyor bakma bizim ülkede takip eden yoktur ama Avrupa takımları o kupayı baya takip ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt