Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Sportcell Özel -
Marcelo Saracchi'nin menajeri Marcelo Tejera, @safadekaan'la görüştü!
Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü Sportcell'e aktardı!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet o gitsin, bu gelsin diyor da sanki FM oynuyoruz. Devre arasi yapilacaklar sınırlidir. Bizim yapmamiz gereken basit
Luyindama 13 milyon
Cagne 4 veya 5 milyon
Babel maasini 1 milyon goster
Sener free
Falcao maasini 2 veya 3 milyon goster
Belhanda 1 milyon
Jesse kiralik
Ozanfor kiralik
Ali Yavuz kiralik
Etobo free
Eldekiyle 23 21 milyon arasi butce olur
Gelenler
Irfancan 6 + Cagne
Onyekuru 1.5 kira + 5 milyon 2022 Mayis
Treze 1.5 kira + 7 milyon opsiyon
Sorloth 1 milyon kira
Ali Akman 1 milyon + Jesse kiralik
Kalan para ile
Toku Scout transferi
Aytac Free
Stoper Scout
Orta saha
Fazla transfere gerek yok. Bunlar idare eder.
Bu forumda sevdigim nadir 4veya5 kisiden birisindir reis yaniltmadigin icin Tesekkurler bence de hakkim 10 senelik forum hayatimin 5 senesi cezali gectigi icin yorum kasamadim Forum hayatina dun baslayan Can Ozbegin'in bile rutbesi benden yuksek olmasi son derece uzucu bi durum.GS efendisi olman lazım
Menajeri Davilla olsaydı ben de öyle düşünürdüm ama Saracchi'nin menajeriyle bu tarz bir iş yapmamız için bir sebep yok bence scout önerisidir para yok nasılsa ucuza daha parlamamış potansiyellere gidiyoruz bence.Oyuncuyu izlemedim yorum yapamam ama ozornwafor transferi gibi olabilir. Menajer saracchinin menajeri olunca
Bu forumda sevdigim nadir 4veya5 kisiden birisindir reis yaniltmadigin icin Tesekkurler bence de hakkim 10 senelik forum hayatimin 5 senesi cezali gectigi icin yorum kasamadim Forum hayatina dun baslayan Can Ozbegin'in bile rutbesi benden yuksek olmasi son derece uzucu bi durum.
Keske gercek olsaydiHocam FM oynar gibi transfer olmaz diyorsun 10 adam gönderip 10 adam alalım demişsin ben fmde bile yapamıyorum bunu devre arasında
Edit:ironi falansa fena atlamışım
Ben surekli aktifim cogu zaman ceza aldigim icin yazamiyorum ve genelde konuyla ilgisi olmayan mesajlarda yazmiyorum.Bos mesajlar atmamaya ozsn gosteriyorum yani bu nedenle mesaj sayim az kalmis saka yollu yazdim ama gercekten buna bi duzenleme gelse iyi olur benceMesaj sayisi uyenin aktifligini gosteriyor, cok aktif olan, foruma dolayisiyla daha cok katkida bulunan uyelerin rutbeleri de ona gore yukseliyor.
Simdi 10 yil uye olup 100 mesaji olan birisi mi yoksa 3 yilda 5000 mesaj yazmis olan mi daha aktif? Bu sistemler cogu forumda ayni calisir![]()
Renkdas sen niye caza aliyorsun yavBen surekli aktifim cogu zaman ceza aldigim icin yazamiyorum ve genelde konuyla ilgisi olmayan mesajlarda yazmiyorum.Bos mesajlar atmamaya ozsn gosteriyorum yani bu nedenle mesaj sayim az kalmis saka yollu yazdim ama gercekten buna bi duzenleme gelse iyi olur bence
Kim demis
Menajeri Davilla olsaydı ben de öyle düşünürdüm ama Saracchi'nin menajeriyle bu tarz bir iş yapmamız için bir sebep yok bence scout önerisidir para yok nasılsa ucuza daha parlamamış potansiyellere gidiyoruz bence.
Bu forumda sevdigim nadir 4veya5 kisiden birisindir reis yaniltmadigin icin Tesekkurler bence de hakkim 10 senelik forum hayatimin 5 senesi cezali gectigi icin yorum kasamadim Forum hayatina dun baslayan Can Ozbegin'in bile rutbesi benden yuksek olmasi son derece uzucu bi durum.
Onyekuru
Reis ben Trakyaliyim burda bir birimize selam verirken Bile kufurle Selam veriyoruz Agiz aliskanligi gibi bisey Burdakiler beni sert kavgaco biri saniyor ama Alakasi yokRenkdas sen niye caza aliyorsun yav