Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç ve Salih dışında 2 Türk 2 yabancı demiş

2 orta saha, 1 kanat , 1 santrafor demiş

1 yabancıyı kestirmek çok zor diğeri onyekurudur

Ama 2 Türk’ten biri Berat Özdemir olduğunu düşünüyorum.Diğer orta saha ise yabancı bir isimdir

Kanat ismi Onyekuru’dur ki zaten galasevgisi onyekuruyu inkar etmedi

1 santrafor dediği muhtemelen Kenan veya Ali Akman olabilir

Galasevgisinin şifreleri :asd:

KPSS sözel mantık soruları gibi abv

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Su kitlikta Onyekuruya burun kiviracak değilim ama bizim ihtiyacımız daha farklı tarzda bir kanat oyuncusu.. Nwakaeme- ghezzal gibi dar alanda da meziyetleri gösterecek bir adam lazım.. onyekuru öne gectigimiz zaman büyük silah veya kontrata çıktığımızda .. ama biz pas oyununa alıştık iyice top çoğu zaman bizim kontrolümüzde ve kapalı savunmalar karşı zorlanndigimiz anlar oluyor..nwakaeme gibi bir adamın ne kadar önemli olduğunu gördük hafta sonu.. formsuz olduğu halde leş arkadaşlarına rağmen takımını tek başına hücumda tutmaya çalıştı..
Tamam işte sağ kanat yok bizde zaten. Dediğin özellikte bir adamı sağ kanat için alabiliriz. Engel değil. Solda Onyekuru sağda dediğin tarzda biri, sol iç Emre Kılınç, sağ iç Feghouli, 6 numara Taylan. İyi bence gayet lig için.

Goztepeye 10 numara arıyorum bütün gündür giremedim foruma baya nispeten akıcı bir gün olmuş forumda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ufak 1 tavsiye rdaş

1609266753940.webp

Tamam işte sağ kanat yok bizde zaten. Dediğin özellikte bir adamı sağ kanat için alabiliriz. Engel değil. Solda Onyekuru sağda dediğin tarzda biri, sol iç Emre Kılınç, sağ iç Feghouli, 6 numara Taylan. İyi bence gayet lig için.

2 kanat iyi olur da biz bir kanat bile zor alırız yaza artık büyük revizyon

2 kanat iyi olur da biz bir kanat bile zor alırız yaza artık büyük revizyon
Onyekuru'yu zaten kiraladık yine sanırım. Takip etmiyorum pek haberleri ama gelen haberler o yönde sanırsam. Olursa ilk 11 düzeyinde bir sağ kanat bir de santrafora ihtiyacımız kalır. Gerisi kadro derinliğini sağlamak için alınır.

Serdar Kelleci düzgün adamdır, özellikle saha içini konuşmayı seven ve doğru konuşan birisi zannediyorum ki kendisi Galatasaraylı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt