- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
SA
ewt, nedir son gelişmeler
ewt, nedir son gelişmeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Ozcan da degilmisDinleyelim bakalım , Mehmet Özcan der muhtemelen.
Dinleyelim bakalım , Mehmet Özcan der muhtemelen.
Genelde olumsuz oluyor haklısın ancak drogba gibi bir gerçekte var. %10 da olsa tutma ihtimali olan böyle bir adam gelmesin kargalara.Alsınlar alsınlar. van Persie ve Falcao'dan ders çıkarmıyorlar hala. Yıllık da en az 3,5-4 bağlarlar. Oooohhh. İyi olur.
bu paraları verebilceklermi menemencilerAlsınlar alsınlar. van Persie ve Falcao'dan ders çıkarmıyorlar hala. Yıllık da en az 3,5-4 bağlarlar. Oooohhh. İyi olur.
ben burak kapacakıda beğeniyorumBursa'dan ismail cokcalis ve batuhani aylardır söylüyorum bizimkiler ancak yildizlasinca fark ettiler..hiç mi scout takip etmiyor arkadaş biz şu boş halimizle görüyoruz birşeyleri İsmail'in potansiyelini nasıl kesfedemezler bunca zaman.. bu kadar zor mu parlamadan işi bitirmek ?
Drogba Afrikalı yalnız. Siyahi futbolcu alınır yaşa bakılmaksızın. Mandzukic gelsin sıkıntı yok benim için. Artık Avrupa'nın kıçına teneke bağladığı adamları hiçbir şekilde istemiyorum Falcao sonrası.Genelde olumsuz oluyor haklısın ancak drogba gibi bir gerçekte var. %10 da olsa tutma ihtimali olan böyle bir adam gelmesin kargalara.
Veririz derler. İşler yolunda giderse şampiyonluk gelirse verir rahat rahat. Yolunda gitmez de veremezse de alacaklarına karşılık sözleşme fesih olur 6 ay sonra.bu paraları verebilceklermi menemenciler