Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
costa gündemde değil diyodu galasevgisi bence de yalandır kronik sakat yaşlı almayız artık

Ben surekli aktifim cogu zaman ceza aldigim icin yazamiyorum ve genelde konuyla ilgisi olmayan mesajlarda yazmiyorum.Bos mesajlar atmamaya ozsn gosteriyorum yani bu nedenle mesaj sayim az kalmis saka yollu yazdim ama gercekten buna bi duzenleme gelse iyi olur bence
Şuan ki sistem iyi iyi.

Ali Naci Costa için" bir iş adamı parasının birazını ben vereyim onu getirelim dedi, Yönetim hemen bu teklifi geri çevirdi" dedi.

Serdar Kelleci: "Falcao'nun yüksek ihtimalle satışı gerçekleşti. Falcao'dan gelecek paranın bir kısmıyla Diego Costa düşünülüyor. Çok yakından tanıdığım, çok güvendiğim bir dostumdan aldığım bilgi; Galatasaray'ın Diego Costa ile anlaştığı yönünde."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@TFFligler: Galatasaray Haberleri ///

Onyekuru ve Aytaç Kara Transferleri herhangi bir aksilik olmazsa biten transferler oldu..
TFF Birinci Liginde 2 oyuncu için Abdurrahim Albayrak girişimlere başladı..
Martin Linnes İçin Trabzonspor devrede ..
Etebo ve Babel ile yollar ayrıldı..

i

Falcao'yu yollayıp Costa'yı almak

Serdar Kelleci: "Falcao'nun yüksek ihtimalle satışı gerçekleşti. Falcao'dan gelecek paranın bir kısmıyla Diego Costa düşünülüyor. Çok yakından tanıdığım, çok güvendiğim bir dostumdan aldığım bilgi; Galatasaray'ın Diego Costa ile anlaştığı yönünde."

Takipçi kasmış. Falcao'yu zaten bonservissiz gönderebiliriz ancak.

Bu herifin bacaginin falan kesilmesi lazim. top oynamayi falan gectim. Bence futbolu birakir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt