Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
costa gündemde değil diyodu galasevgisi bence de yalandır kronik sakat yaşlı almayız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan ki sistem iyi iyi.Ben surekli aktifim cogu zaman ceza aldigim icin yazamiyorum ve genelde konuyla ilgisi olmayan mesajlarda yazmiyorum.Bos mesajlar atmamaya ozsn gosteriyorum yani bu nedenle mesaj sayim az kalmis saka yollu yazdim ama gercekten buna bi duzenleme gelse iyi olur bence
Takipçi kasmış. Falcao'yu zaten bonservissiz gönderebiliriz ancak.Serdar Kelleci: "Falcao'nun yüksek ihtimalle satışı gerçekleşti. Falcao'dan gelecek paranın bir kısmıyla Diego Costa düşünülüyor. Çok yakından tanıdığım, çok güvendiğim bir dostumdan aldığım bilgi; Galatasaray'ın Diego Costa ile anlaştığı yönünde."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taş gibi adam![]()
Diego Costa - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Diego Costa vom Verein Karriereende. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
Bu herifin bacaginin falan kesilmesi lazim. top oynamayi falan gectim. Bence futbolu birakir.
Evde mi tribunde mi?Costa 17 gol atar 2.yarı
Falcao'dan daha beter sakatini ancak biz alırdık zaten@Ahmed Arif Kesen costa bizde diyorlar reis ne düşünüyorsun