Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Kelleci: "Amacım hiçbir zaman transfer haberi vermek olmadı. Madrid’te yaşayan çok güvendiğim bir dostum 'Bu iş bitti Diego Costa Galatasaray’da' deyince paylaşmak istedim."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaka felan deyip ciddiye almadığım için yorum bile yazmamıştım ama bu elaman öyle yalan beyanda bulunacak bir arkadaş değil,neler oluyor harbiden; hocanın canı sıkıldıkça yönetime gider yapmasından sıkılan başkan acaba gider ayak transfer show derdinde mi?

Nakamba gündeme gelmez mi? hiç şans bulamıyor. Samatta'yı 6 milyona FB'ye bırakan Villa, DOS olan Nakamba için 3-4 ister.

Şaka felan deyip ciddiye almadığım için yorum bile yazmamıştım ama bu elaman öyle yalan beyanda bulunacak bir arkadaş değil,neler oluyor harbiden; hocanın canı sıkıldıkça yönetime gider yapmasından sıkılan başkan acaba gider ayak transfer show derdinde mi?
Ali naci'ye göre sponsorlardan biri menajerine fiyat falan sormuş. Sonra bizim yönetime maaşın birazını biz verelim, gelsin demiş. Yönetim geri çevirmiş

@TFFligler: Özel Haberimiz /////

Yine ve İlk Bizden
Tüm Galatasaray Camiasına ..

Fatih Terim Galatasaray Yönetimine Trabzonspor ile yollarını ayıracak olan Abdulkadir Parmak için görüşme yapılmasını istedi..

IMG_2684.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt