Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.299
- 7.693
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki o zaman konudan alakasiz yorumlar yaparsakta myc vermeyin de post kasalim o zamanŞuan ki sistem iyi iyi.
Armut ile elmayi karistirmayalim. Neyse konuyu kapatalim burada.Peki o zaman konudan alakasiz yorumlar yaparsakta myc vermeyin de post kasalim o zaman
Yep yeni kadro kurulacak devre arasinda :red:7-8 transfer olacak gibi![]()
EvetYep yeni kadro kurulacak devre arasinda :red:
Şaka felan deyip ciddiye almadığım için yorum bile yazmamıştım ama bu elaman öyle yalan beyanda bulunacak bir arkadaş değil,neler oluyor harbiden; hocanın canı sıkıldıkça yönetime gider yapmasından sıkılan başkan acaba gider ayak transfer show derdinde mi?Serdar Kelleci: "Amacım hiçbir zaman transfer haberi vermek olmadı. Madrid’te yaşayan çok güvendiğim bir dostum 'Bu iş bitti Diego Costa Galatasaray’da' deyince paylaşmak istedim."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Menajeri Davilla gelmemesi mümkün değil ama Fatih hoca istemeyebilir.Nakamba gündeme gelmez mi? hiç şans bulamıyor.
Lutfen bu bahsi burda kapatalim kuzumArmut ile elmayi karistirmayalim. Neyse konuyu kapatalim burada.
@VolkanKilic__Ali naci'ye göre sponsorlardan biri menajerine fiyat falan sormuş. Sonra bizim yönetime maaşın birazını biz verelim, gelsin demiş. Yönetim geri çevirmişŞaka felan deyip ciddiye almadığım için yorum bile yazmamıştım ama bu elaman öyle yalan beyanda bulunacak bir arkadaş değil,neler oluyor harbiden; hocanın canı sıkıldıkça yönetime gider yapmasından sıkılan başkan acaba gider ayak transfer show derdinde mi?