Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babelin isi zor gibi. Gerci verdigi kilolari cabuk geri alacaktir

bos da ne bilim. aytaca pek sinmedi icim. salih iyidir

Para olsa berat i alsak iyi olur. Bi siralama yapacaksam diger isimlerden
Aytac>salih>parmak

Parmak futbol oynamayi bilmiyorum bizim mactada sahanin en kotusuydu.

Salih buyuk takim gormus ama o agirligi tasiyayamis bir topcu. Bu sezon izledim pek begenmedigim ayagi iyi ama yumusak baya. Ben sert bir os istiyorum alternatif icin

Aytac bildigin ayagi kotu hatta kazma . Vucud dengesi de kotu ama tam kesici. Skoru aldiktan sonra cikar belhandayi bunu koy. 2 0dan 1 0dan verdigimiz maclari gormeyiz bir daha. Gole de yatkin herif kornerlerde iyi atiyor

İsim yapmış forvet de iş yapar costa gibi..Ceza sahasına girsin yeter :) ...Bizim gectiğimiz maçta diagne denen kazmayı 3 adam marke etmeye giderken Arda boşta kalıp salladı bi tane.. Costa nın Falcao dan daha çok iş yapacaği kesin..Madem geldi destekleyecez

sörloth,costa,onye,trazege,toku,nakamba,a.parmak,aytaç,salih

hepsi alınmalı salih aytaç sezon sonuna kalabilir

falcao,diagne,babel,etebo,belhanda ile yollar ayrılır

Para olsa berat i alsak iyi olur. Bi siralama yapacaksam diger isimlerden
Aytac>salih>parmak

Parmak futbol oynamayi bilmiyorum bizim mactada sahanin en kotusuydu.

Salih buyuk takim gormus ama o agirligi tasiyayamis bir topcu. Bu sezon izledim pek begenmedigim ayagi iyi ama yumusak baya. Ben sert bir os istiyorum alternatif icin

Aytac bildigin ayagi kotu hatta kazma . Vucud dengesi de kotu ama tam kesici. Skoru aldiktan sonra cikar belhandayi bunu koy. 2 0dan 1 0dan verdigimiz maclari gormeyiz bir daha. Gole de yatkin herif kornerlerde iyi atiyor
Berat i bjk istiyormus galiba. Resmi teklif yapmislar.
Tabi Irfancan/ berat olsa ne parmaki derim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt