- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bos da ne bilim. aytaca pek sinmedi icim. salih iyidirParmak bos topcu yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bos da ne bilim. aytaca pek sinmedi icim. salih iyidirParmak bos topcu yav.
Parmakı tsliler istemiyor daha musap bomboş topçu ne rakip kovalıyor ne bişey yapıyorniye parmak yerli yedek. Ekuban da baya iyi oyuncu aslinda sakat olmasa
Bir şey diyeyim mi geçen sene ki kadro da en çok hayal kırıklığı yaratan oyuncu Babeldi falcao bile değil çünkü adam bize gelmeden 1-2 ay önce sadece premier Lig de yarım sezon da 5 gol 4 asist falan yapmıştı baya beklentim vardıBabelin isi zor gibi. Gerci verdigi kilolari cabuk geri alacaktir
bos da ne bilim. aytaca pek sinmedi icim. salih iyidir
Bu illet herkeste binbir türlü etki bırakıyor. Ciğerlerine hasar verdiyse futbolu bile bırakmak zorunda kalabilirBabelin isi zor gibi. Gerci verdigi kilolari cabuk geri alacaktir
Babelin isi zor gibi. Gerci verdigi kilolari cabuk geri alacaktir
Berat i bjk istiyormus galiba. Resmi teklif yapmislar.Para olsa berat i alsak iyi olur. Bi siralama yapacaksam diger isimlerden
Aytac>salih>parmak
Parmak futbol oynamayi bilmiyorum bizim mactada sahanin en kotusuydu.
Salih buyuk takim gormus ama o agirligi tasiyayamis bir topcu. Bu sezon izledim pek begenmedigim ayagi iyi ama yumusak baya. Ben sert bir os istiyorum alternatif icin
Aytac bildigin ayagi kotu hatta kazma . Vucud dengesi de kotu ama tam kesici. Skoru aldiktan sonra cikar belhandayi bunu koy. 2 0dan 1 0dan verdigimiz maclari gormeyiz bir daha. Gole de yatkin herif kornerlerde iyi atiyor
renktaşlarım her şey iyi güzelde mehmet özcan kim ?oha
mehmet ozcan bile girmis haberi
noluyor lan
Güvenilir mioha
mehmet ozcan bile girmis haberi
noluyor lan
Berat i bjk istiyormus galiba. Resmi teklif yapmislar.
Tabi Irfancan/ berat olsa ne parmaki derim bende
Bu adam futboldan men yer diyenler
Salih izledigim her macta iyiydi,bilhassa isin defansif kisminda.cok top kapiyodu,ne zaman maci acsam salih topu kapiyo ve araya oynuyodu
Ekli dosyayı görüntüle 106331
Ekli dosyayı görüntüle 106332
Ekli dosyayı görüntüle 106333
İstatistikler üzerinden konuşsanız daha iyi olur rtaş
ali naci son 2 transfer sezonunda direkt sıçtı hangi haberi tutturdu son 2 yılda ?Ali naci gündemde yok demis iki saat önce.
Güvenilir mi