- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
durum ciddi anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaça bursa zamanından beri nerde adını duysam küfrediyorum. Tribünden kafasına ayran fırlattım 3 sıra önüme düştü Allahtan boştu. Zaten gittiği heryerden kovulan yeteneksiz bir futbol ukalası. Havası Zidane verdiği Mustafa Sarp. Eğer haddinin ne olduğunun halen farkına varamamışsa bizde 3 maç üstüste oynayamaz.Para olsa berat i alsak iyi olur. Bi siralama yapacaksam diger isimlerden
Aytac>salih>parmak
Parmak futbol oynamayi bilmiyorum bizim mactada sahanin en kotusuydu.
Salih buyuk takim gormus ama o agirligi tasiyayamis bir topcu. Bu sezon izledim pek begenmedigim ayagi iyi ama yumusak baya. Ben sert bir os istiyorum alternatif icin
Aytac bildigin ayagi kotu hatta kazma . Vucud dengesi de kotu ama tam kesici. Skoru aldiktan sonra cikar belhandayi bunu koy. 2 0dan 1 0dan verdigimiz maclari gormeyiz bir daha. Gole de yatkin herif kornerlerde iyi atiyor
Salih vs taylan
Ali akman ve burak kapacak eksik kalmamalı almışken onları da koyalım sepetesörloth,costa,onye,trazege,toku,nakamba,a.parmak,aytaç,salih
hepsi alınmalı salih aytaç sezon sonuna kalabilir
falcao,diagne,babel,etebo,belhanda ile yollar ayrılır
Aytaça bursa zamanından beri nerde adını duysam küfrediyorum. Tribünden kafasına ayran fırlattım 3 sıra önüme düştü Allahtan boştu. Zaten gittiği heryerden kovulan yeteneksiz bir futbol ukalası. Havası Zidane verdiği Mustafa Sarp. Eğer haddinin ne olduğunun halen farkına varamamışsa bizde 3 maç üstüste oynayamaz.
Terim her yerliyi ister bence ama dediğin gibi yapabilir mi bilemem alanyada değil de erzurumda falan oynuyor olsa kesin yapar derdim. Yokluğu görmüş topçu her zaman denenir başarılı da olur benceReis bu herif romada fbde yapamadi. Alanyada da cok bir sey kanitladigini dusunmuyorum. Hic sevmedigim bir oyun tarzi var zaten. Bizde yapabilir mi ben hic sanmiyorum yav.
Bir de bu zamaninda bizim yerimize fbyi tercih etmemis miydi terim istemeyebilir belki bu yuzden
Eger costa gelirse Fatih hoca bir daha çıkıp " gelecege yatirim" gibi laflar etmez insallah. Hos etse de kimse umursamaz.
O smiley bana ait,seni alper abiye sikayet ederim
Niye ki? Her takımda bir kaç yaşlı olur. Önemli olan ortasaha ve kanatları gençleştirmek bence. Forvet ve stoperde yaşlı oyuncu benim için önemli değil.Eger costa gelirse Fatih hoca bir daha çıkıp " gelecege yatirim" gibi laflar etmez insallah. Hos etse de kimse umursamaz.
126 bin takipçisi var bu adamın sağlam mıdır acaba
ya biz ademden bile hatta ömer bayramdan bile ve hatta Maşallah bu sezon Taylandan bile nasıl verim aldık.Aytaça karşı ön yargılı olmamak lazımBen eskisehirden beri izliyorum da en cok kasimpasa da izledim. Malatyada da izledim gerci biraz. Aytac alternatiflerden en mantiklisi gibi geliyor bana yine de. Salih e has huse tercih ederim