Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Has Hüs Alanya'ya gidiyorsa Salih gelebilir gerçekten, Aytaç yerine tercih edebileceğim bir oyuncu.

Galatasaray, Lucas Biglia ve Ndao'nun durumunu Fatih Karagümrük'e sordu. Sarı-kırmızılılar, henüz resmi bir teklif yapmış değil. (TRT Spor)
Biglia geliyorsa hoca sportif direktör yada başkan olacak o zaman.Keşke 1-2 sene daha kalsaydı , biglia oynatamaz bu kadroyu

Sekidika şu ana kadar gelen tüm fırsatları kullanamadı. Bana göre boş topçu verelim kiraya 05-1 arası ilerde bonservis gelirse bir tane yedek yerli oyuncumuzun yıllık maaşını karşılarız. O da bir şeydir.

Bu tarz transferlere karşı değilim sonuna kadar denemeliyiz. Bu tarz 10 tane alsan 1 tanesi bile tutsa büyük iş bana göre.

Bu arada Abdulkadir parmak is yapar.

Galatasaray ocak ayı transfer dönemine hızlı giriyor. Aytaç Kara’dan sonra kanat için de ilk hamle yapıldı.

Ocak ayında özellikle orta saha ve kanat transferi üzerine yoğunlaşan Galatasaray’da hamleler bir bir geliyor. Kasımpaşa’dan Aytaç Kara ile söz kesen Cimbom aradığı kanat oyuncusunu da Uruguay’da buldu.

Sportcell Youtube kanalından Safa Kaan Öztürk’e konuşan Marcelo Saracchi’nin menajeri Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü söyledi.

Ignacio Laquintana kimdir, kaç yaşıda?
1999 doğumlu futbolcu orta sahanın sağında görev yapıyor. Piyasa değeri (Bonservis bedeli) 200 bin Euro olan genç ismin bonsevisi Defensor Sporting Club’de. 2019’da 31 maçta 4 gol kaydeden oyuncu, bu sezon da 14 maçta bir gol attı.

Ndao büyük takımlarda oynayabilir kanaatindeyim. 1 yıldır izliyorum aşağı yukarı oyun zekası yüksek ve dar alanda becerili öyle klasik hızlı siyahi kanat oyuncuları gibi 18'in köşesine gelince ne yapacağını kendi bile kestiremeyen tiplerden değil oturaklı bir oyuncu çok beğeniyorum. Sekidika kıyası söz konusu bile olamaz.

Parmak iyidir 2 sezon önce efsoo top oynuyordu. O zamanlar sorsak ligden istenen yerli oyuncu diye herkes Parmak'ı isterdi.

Seneye gelecek olan yabancı sınırını da düşününce bizim için güzel bir alternatif olur.

Trabzon acayip camia oynayan oyuncu bile oraya gitse mala dönüşebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt