Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parmak iyidir 2 sezon önce efsoo top oynuyordu. O zamanlar sorsak ligden istenen yerli oyuncu diye herkes Parmak'ı isterdi.

Seneye gelecek olan yabancı sınırını da düşününce bizim için güzel bir alternatif olur.

Trabzon acayip camia oynayan oyuncu bile oraya gitse mala dönüşebiliyor.

Free gelecekse veya bizim işe yaramazlardan birileriyle takası kabul edeceklerse gelsin isterim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ndao aytac leiva belhanda aldulkadir ndao yeni smfalan galatasaray mala baglamis goruyorum ki taraftarlarda buna okey.
nyse 2 maglubuyet gelsin ana baci kalmaz ortalkta.

bu isimleri almak isteyen yurusun fenebahce ya sa anadolu takimlarinda is yapsin

ya da #feda yapioz diyin mak yerine koymayin

ya da komisyonlari alip uzerine yatiorz arada bagis yapiyoruz diyin ok diyek.

cimbombomun çocuğu salih uçan ooooooooo

Parmak iyidir 2 sezon önce efsoo top oynuyordu. O zamanlar sorsak ligden istenen yerli oyuncu diye herkes Parmak'ı isterdi.

Seneye gelecek olan yabancı sınırını da düşününce bizim için güzel bir alternatif olur.

Trabzon acayip camia oynayan oyuncu bile oraya gitse mala dönüşebiliyor.

Aytaçdan iyidir.Futbolu biilen bir topçu..

Parmak hem Taylan'ın yerinde oynayabilir hem de Taylan'ın önünde iç olarak. Çok iyi transfer olur ve yurtdışı zor olduğu için yerel ligde FB zaten alamaz, BJK-Başakşehir ve biz kalıyoruz. BJK'nin de Başağında o pozisyonu şiş bence bu iş olur tabii oyuncu ayrılma konusunda net ise.

lan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.

iyi niyetli bi kardeşimiz ligde bile zorlanıyor çoğu maçta. 8 de izlemek istemiştim ama orası içinde teknik olarak yetersiz. oyun zekasıda düşük.
Kardeş bence basarili olur Taylan ayrıca çalışkan bir futbolcu. Birde Türkiye'deki gibi bodoslama futbol olmuyor. Sistem takımında gayette başarılı olur. Buda benim fikrim

" Mario Lemina: Seri ile bugün tekrar konuştuğumuzda bile kendimize geçen sezonun neden öyle tamamlandığını soruyoruz. Bir noktada oynamayı bıraktığımızı düşünüyorum. Şunu kafamıza sokamadık: Gerçekten o noktada futbola devam edeceğimizi düşünemedik ve eksik kaldığımız şey buydu. "

Bu yüzden opsiyonu olmayan kiralık istemiyoruz arkadaş. Adam nasıl olsa seneye yokum diyor niye kassın sahada kendini

Abi orada pandemiden bahsediyor kiralık olması ile alakalı bir durum değil sanki.

ndao aytac leiva belhanda aldulkadir ndao yeni smfalan galatasaray mala baglamis goruyorum ki taraftarlarda buna okey.
nyse 2 maglubuyet gelsin ana baci kalmaz ortalkta.

bu isimleri almak isteyen yurusun fenebahce ya sa anadolu takimlarinda is yapsin

ya da #feda yapioz diyin mak yerine koymayin

ya da komisyonlari alip uzerine yatiorz arada bagis yapiyoruz diyin ok diyek.

bunları fbjk bile almaz.Zaten hep isimleri bizimle çıkıyor.
transfer anlamında tepeden tırnağa rezil durumdayız ve kimse buna dur demiyor.Medyyadaki Galatasaraylı sözde yorumcularda iş bilmez klübü doğru yönlendiremiyor.Çıkan isimler rezil.

seri biglia
belhanda

orta sahası dosta korku düşmana güven veren bi tandem. kanatlarda keltoş ve arda da var.
ilerde damızlıkao ve partiagne.

bu takım züper ligi paspas etmezse adımı değiştiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt