Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp zaten ekonomik olarak bu haldeyse, vasat oyuncu almak hiç almamaktan daha iyidir zihniyeti yüzünden. Takıma katkı veremeyecekse alınmasın kardeşim. Transfer yapmak için transfer yapılmasın şu kulübe. Sonra borçlar Everest tepesini aşıyor.

Oğulcan Taylan Emre taşdemirden verim alan adama salihi Aytaç’ı çok görüyorsan terslik var

Oğulcan Taylan Emre taşdemirden verim alan adama salihi Aytaç’ı çok görüyorsan terslik var
Bunlara verilecek parayla daha iyi oyuncular bulunabilir. Scout oyuncular alınabilir. Sekidika diye bir topçu aldık biz geçen sene. Eskişehir gibi çöp takımın yıldızı oldu diye bizde de öyle olacak sandılar. Başka bir ligde oynasaydı alınır mıydı? Hayır.

Ligimizden kolay kolay topçu alınmasın artık. Bizim takımda alışkanlık olmuş gerçi.

Bu adamın adı Galatasarayımızla anılıyormuş eğer gelirse net şampiyon oluruz çok sağlam forvete benziyor inşallah alır bunu yönetim

Bunlara verilecek parayla daha iyi oyuncular bulunabilir. Scout oyuncular alınabilir. Sekidika diye bir topçu aldık biz geçen sene. Eskişehir gibi çöp takımın yıldızı oldu diye bizde de öyle olacak sandılar. Başka bir ligde oynasaydı alınır mıydı? Hayır.

Ligimizden kolay kolay topçu alınmasın artık. Bizim takımda alışkanlık olmuş gerçi.

Övdüğümüz Scoutlar luyi marcao 11.5 m Euro’ya transfer edildi Berat için Gbirliği 3 istiyor hangi parayla yapacaksın ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berat kimdir.Nedirde bu adamı alamıyoruz..sanki bulunmaz hint kumaşı..Birde bunu alamıyoruz diye aytaç,salih gibi adamlar için mücadele veriyoruz.Koskoca Galatasaray berat çöpünü alamıyor diğer daha büyük çöpler için mücadele veriyor.

Almayın arkadaş..Donk oynasın, bartuğ oynasın..Galatasarayı vasata alıştırdınız.

Övdüğümüz Scoutlar luyi marcao 11.5 m Euro’ya transfer edildi Berat için Gbirliği 3 istiyor hangi parayla yapacaksın ?
Anadolu takımlarında ucuza alınan yabancı oyuncular oyuncu değil mi? Mesela Karagümrük Ndao'yu kaça almış? Şimdi kaç isterler? Kasımpaşa Diagne'yi sudan ucuza alırken biz niye 13 milyon verdik?

Scoutluk böyle olur. 8 milyon verdiğin Luyindama bir scout transferi midir?

Berat kimdir.Nedirde bu adamı alamıyoruz..sanki bulunmaz hint kumaşı..Birde bunu alamıyoruz diye aytaç,salih gibi adamlar için mücadele veriyoruz.Koskoca Galatasaray berat çöpünü alamıyor diğer daha büyük çöpler için mücadele veriyor.

Almayın arkadaş..Donk oynasın, bartuğ oynasın..Galatasarayı vasata alıştırdınız.
Berat çöp değil ve muhtemelen avrupaya gidecek aga her oyuncuya çöp demeyi bırakın be lütfen

Berat çöp değil ve muhtemelen avrupaya gidecek aga her oyuncuya çöp demeyi bırakın be lütfen

Bana bunu söyleme..Ben her oyuncuya çöp demiyorum..
Evet berata çöp demem yanlışdı :) .Ama iyi bir oyuncuda diyemem.
Şimdilik öyle çok fark yaratan bir özelliğide yok.
Avrupaya gitmeside onu iyi oyuncu yapmaz. Salihde gitti gördük ne halt olduğunu.

Bunlara vereceğim parayı giderim dorukhana veririm.
Ondan sonrada beş sene alternatifde olsa çöp yerli aramak zorunda kalmaz her sene revizyon yapmak zorundada kalmazdım.

o pahalı bu pahalı her sene çöplerle dolduruyoruz takımı ondan sonra her sene revizyon yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt