- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Aynen rengim. Taylan dorukhandan daha iyi diyorlar bir de yaw.Dorukhan ligdeki en iyi yerli oyunculardan.
Bence dorukhanı istemek vasat sevicilik olamaz.
vasat sevicilik aytaç ve salih gibi isimleri istemekdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen rengim. Taylan dorukhandan daha iyi diyorlar bir de yaw.Dorukhan ligdeki en iyi yerli oyunculardan.
Bence dorukhanı istemek vasat sevicilik olamaz.
vasat sevicilik aytaç ve salih gibi isimleri istemekdir.
taylan dorukhandan daha iyiAynen rengim. Taylan dorukhandan daha iyi diyorlar bir de yaw.
O herif tam kolpa yav ara sıra kulağına üfürüyolar bişeler ama çoğu zaman uyduruyo çok belli.Galasevgisine göre Trezeguet listede varmış ama ilk sırada değilmiş
Fifa da Karagümrük kariyeri yapıyorum oyunda bile Biglia sezon sonu emekli oluyor. Ndao iyi ama 2 yıl oynatıp Ajax'a 16milyon euro + yüzde 10 pay ile sattımGalatasaray, Lucas Biglia ve Ndao'nun durumunu Fatih Karagümrük'e sordu. Sarı-kırmızılılar, henüz resmi bir teklif yapmış değil. (TRT Spor)

Trezeguet hepsinden iyi bu çıkan kanat oyuncusu isimlerinin maliyeti yüksek diye ilk sıra değildir diye düşünüyorumGalasevgisine göre Trezeguet listede varmış ama ilk sırada değilmiş
no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no noDiego Costa zu Galatasaray
via @fusaroESPN
Ndao gerçekten baya yetenekli bir oyuncu izlemekten keyif aldığım nadir oyunculardan bizim ligdeki geçen sene ikinci ligde de o vasatlarin içinde oyun zekasıyla farkediliyorduFifa da Karagümrük kariyeri yapıyorum oyunda bile Biglia sezon sonu emekli oluyor. Ndao iyi ama 2 yıl oynatıp Ajax'a 16milyon euro + yüzde 10 pay ile sattım
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok mu beğeniyorsun lenAynen rengim. Taylan dorukhandan daha iyi diyorlar bir de yaw.
Bu adamda benim göremediğim ne var ya cidden begeneni çok ben şahsen izlerken sadece bir halı saha topçusu görüyorum ne yapacağını bilemeyen zora gelince faul almak için düşen kafası kesilmiş bir tavuk gibi benceBu Nicolas De La Cruz ne böyle. Çok iyi adam.
Beğeneni çoksa demek ki senin göremediğin bişeyler var. Şahsen ben çok beğendim ama videoda gördüğüm kadarı ile.Bu adamda benim göremediğim ne var ya cidden begeneni çok ben şahsen izlerken sadece bir halı saha topçusu görüyorum ne yapacağını bilemeyen zora gelince faul almak için düşen kafası kesilmiş bir tavuk gibi bence
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsmi çok hoooş.Bu adamda benim göremediğim ne var ya cidden begeneni çok ben şahsen izlerken sadece bir halı saha topçusu görüyorum ne yapacağını bilemeyen zora gelince faul almak için düşen kafası kesilmiş bir tavuk gibi bence
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi