- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Donunda sallar dorukhan yaw. Manyak misiniztaylan dorukhandan daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donunda sallar dorukhan yaw. Manyak misiniztaylan dorukhandan daha iyi
Sözlük ismini bana pm atar mısınbaşakşehir hulku alıyormuş neden düşünmüyoruz ? fatih hocam hulku kral yapar
Açıkçası futbolcudan anladığıma inanıyorum ve bu çocuğun tam bir balon olduğunu düşünüyorum yeteneksiz demiyorum yetenekli ama İtalya'da verilen bir makara ödülü var ya yılın bidonu bu adam o olurBeğeneni çoksa demek ki senin göremediğin bişeyler var. Şahsen ben çok beğendim ama videoda gördüğüm kadarı ile.
Pasorluk acisindan vasat dorukhan. Sadece on bolgede baskida ve top calmada ise yarayabilecegi icin isterim uygun maliyete.Donunda sallar dorukhan yaw. Manyak misiniz
abibi oynasın dorukhan izleyelim bayadır pasifDonunda sallar dorukhan yaw. Manyak misiniz
Pasörlükten kasıt ne bilmiyorum da Taylan da aman aman bir pasör değilPasorluk acisindan vasat dorukhan. Sadece on bolgede baskida ve top calmada ise yarayabilecegi icin isterim uygun maliyete.
Bu adami izlemedim de meloda bidon olmustu yalniz. Agresif bir oyuncu muAçıkçası futbolcudan anladığıma inanıyorum ve bu çocuğun tam bir balon olduğunu düşünüyorum yeteneksiz demiyorum yetenekli ama İtalya'da verilen bir makara ödülü var ya yılın bidonu bu adam o olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbolcoach nickim mesaj atabilirsiniz cevapladım adminlerede formalarımı attım zaten nedir bu sorgu çözemedimSözlük ismini bana pm atar mısın
Baskida biraz sarsiliyor ona birsey demiyorumda mesela 30 metre pas atamaz taylan gibi dorukhan. Dorukhaninda taylana gore ustun taraflari var tabiPasörlükten kasıt ne bilmiyorum da Taylan da aman aman bir pasör değil
Ha Ozan Tufan denilen dombiliden iyi
Buranın kuş avı meşhurdur..futbolcoach nickim mesaj atabilirsiniz cevapladım adminlerede formalarımı attım zaten nedir bu sorgu çözemedim
Dorukhan-Taylan önlerine defans ile zerre alakası olmayan 10 numaraDonunda sallar dorukhan yaw. Manyak misiniz
Forma attığın kişi moderatör, admin olan benim. Süreci onaylayan da benim, bu durumlarda emin olmak istiyoruz.futbolcoach nickim mesaj atabilirsiniz cevapladım adminlerede formalarımı attım zaten nedir bu sorgu çözemedim
Bidon zaten beklentiyle gelip fos çıkan oyunculara verilen bir ödül Melo da ondan almıştı agresif değilde salak biraz izlediğim baya bir maçı var Porto falan alıp dener boşa çıkacak diye ama salaklık baki kalan bir özellik maç içinde avellesiyor bazen hayalet oluyorBu adami izlemedim de meloda bidon olmustu yalniz. Agresif bir oyuncu mu
Yigit bey hosgeldiniz forumumuza. Burada tipi tip insanlar goreceksiniz ama korkmayin. Zamanla alsiyorsunuz sizde zombiye dönüsüyorsunuz bir sure sonrafutbolcoach nickim mesaj atabilirsiniz cevapladım adminlerede formalarımı attım zaten nedir bu sorgu çözemedim
İhbar almış olabilirlerfutbolcoach nickim mesaj atabilirsiniz cevapladım adminlerede formalarımı attım zaten nedir bu sorgu çözemedim
Çok haklısınız Can Bey..Yigit bey hosgeldiniz forumumuza. Burada tipi tip insanlar goreceksiniz ama korkmayin. Zamanla alsiyorsunuz sizde zombiye dönüsüyorsunuz bir sure sonra